Ilyen napelemes töltőt vettem. (link) Most akkor ez hogy is működik?
Ezt írja:
1. A mellékelt 220V-os adapter segítségével 4-5 óra alatt feltölti a beépített akksit.
2. Napra kitéve automatikusan (fényerőségtől függően) 10-18 óra alatt tölti fel a beépített akksit.
3. Csak rádugod a készüléket és kiteszed a fényre tölteni.
Most akkor fel kell tölteni magát a a töltőt ahhoz hogy tudjon mp4.et tölteni??? de én azért vettem meg mert egy egy napos buszos úton szeretném hallgatni az mp4-em.Akkor elég ha itthon feltöltöm indulás előtt ezt a napelemes töltőt és utána már tud annyi napenergiát nyerni hogy kitartson végig az úton ? és tudjam tölteni vele az mp4 emet ha lemerül?
A napelem akkut tölt. Az akkuban tárolt energia pedig a telefonodat/mp4-ed.
Pl ha este van vagy esik az eső, akkor feltöltheted hálózatról, és elmehetsz vele egy hétre a dzsungelbe és mikor lemerül a telefonod/mp4-ed akkor rácsatlakozol és tudsz tovább zenézni vagy amit akarsz.
Egyébként: indulás előtt töltsd fel mindkettőt otthon. Így nem kell egész úton az ablak mellett szerencsétlenkedned csak azért hogy megmutasd a napelemes töltő áldásos hatását.
Pénzkidobásnak első osztályú. Hogy miért nem én találtam ki ezt a vackot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!