Mit tehetnék érte? Értünk?
Tehát én egy 14/f fiú vagyok(kérlek ne legyetek előítéletesek a korom miatt). Tettem már fel pár kérdést ezzel kapcsolatban lehet valaki rám ismer.
Tehát van egy 20 éves fiú akit kb. 3 hónapja ismertem meg erről az oldalról. Nagyon jól elbeszélgettünk és mindketten nyitottak voltunk/vagyunk mindenre, még szexre is (egymással). Igen, én homoszexuális vagyok. Ő kíváncsi. De mielőtt megtörtént volna ez az egész beleszerettem a fiúba annak ellenére, hogy tudtam, Ő nem meleg. Így történhetett meg a szex. Ezek után nekem fáj rá gondolnom, hallani hangját, olvasni a nevét, mert annyira rossz, hogy sosem lehetek vele. Ő tud az érzelmeimről, nem zavarja, Ő továbbra is szeretne a barátom lenni. Csakhogy nekem ez így nem jó. Irigyen azt javasoltam, hogy inkább felejtsük el egymást. Ő ebbe bele ment egy feltétellel; augusztusban találkozzunk még egyszer, idézem: "jó legyél belém szerelmes nem zavar, de találkozzunk és akkor egy napig én is az leszek beléd".
Rendben elfogadtam, azt hittem jó döntés volt de most mégsem érzem úgy mintha ezt kéne tennem. Szeretnék a barátja lenni, továbbra is segítségére lenni, de ezt csak úgy tehetném meg, ha közben meg teljesen tönkreteszem magam érzelmileg. És most azon gondolkozom kit válasszak: Őt vagy magamat? Ha magamat akkor miért? Ha Őt akkor miért? Képes lennék elnyomni magamban az érzelmeimet de ez rányomná a bélyeget az egész életemre. Mit tehetnék érte? Értünk?
miért keressen lányt? mert te nem tudod elfogadni hogy vannak homoszexuálisak?
szóval kedves kérdező, sztem te is jól látod a helyzetet hogy amit te szeretnél az nem fog sikerülni, mert te szereted és ő nem és ennek nem sok értelme lehet,sajnálom ha ezzel elszomorítalak, de ezzel hogy belemész ebbe ő kihasznál téged és te még jobban sebezhető leszel.
nehéz lesz de sztem próbáld meg magad választani, mert a legfontosabb az hogy TE legyél boldog és ne csak egy napra, és ha vele nem lehetsz boldog akkor majd mással sikerül, próbálj erős lenni! sztem ez nem kapcsolat, csak kihasznál, de ez csak egy tanács, a döntés rajtad áll...
remélem tudtam segíteni
Lina
18 éves lány vok, és beleszerettem a barátnőmbe, akinek van 1 pasija, és Őt szereti... szóval tudom miről beszélsz. Tudja mit érzek, már volt csók is, viszont Ő csak barátságot akar. Azt mondja nagyon nem akar elveszíteni, mert a legjobb barátja vagyok. Sőt.. olyan mint ha a testvére lennék...:S
Én képtelen lennék nemet mondani. Tudom, hogy fájna neki ha otthagynám, és függetlenül attól, hogy így meg én szenvedek, mellette maradok, sőt... majd én leszek a tanúja az esküvőjén...:D Nem kellemes, de próbálok arra gondolni, hogy ha sokat vagyok vele, mint barát... előbb-utóbb hozzászokok és talán kiszeretek belőle...:S Ezt csak te tudod eldönteni, de gondoltam segíthet ha elmondom én hogy döntöttem hasonló helyzetben.
Sok sikert!
Te 14 éves gyerek vagy ő egy 20 éves tapasztalt férfi aki kihsznál ezt ugy hívják liliom tiprás.
Ne hagyd hogy kihasználjanak a saját korosztályodból találj valakit.
Én 14 múltam, csaj vok, és én is tom h miről beszélsz. Nem vok homi, hetero vok teljes mértékben, csak ismerem, mivel te is és én is a fiúkhoz vonzódunk...
Na szóval, lényeg a lényeg: miért választanád őt? Értem hogy jó haverok vagytok, de biztosan találsz valami helyes homi fiút...
Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg lépni. Hidd el, megéri, még akkor is ha átbőgsz egy pár éjszakát...
Sok sikert, én szurkolok neked;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!