Nem akarok többet függni másoktól?
Néhány haverom van, akikkel szoktam msn-ezni, de csak nagyon ritkán vannak fönt (vagy rejtve vannak?). De személyesen is találkoznék velük, de valahogy kerülnek, lehet azt hiszik én nem keresem a társaságukat. Én meg lennék valük, beszélni akarnék. Ebből már olyan elegem van, inkább soha többet nem fogok új emberekkel megismerkedni, mert úgyis ez lesz a vége, én meg mindig azt hiszem, na most milyen jól el leszek velük és csak csalódok:S
Igazam van? Vagy én rontok el valamit?
20f
"inkább soha többet nem fogok új emberekkel megismerkedni, mert úgyis ez lesz a vége"
Ilyet ne mondj, ugyanis valószínűleg tévedsz. Az embernek szüksége van társakra, és aki nagy büszkén kijelenti 20 éves korában, hogy neki bezzeg nincs, az 36 éves korára még nyugodtan lehet az a szánalmas alkesz, aki áruházi sorbanállás közben vagy a buszon mindenkivel beszélgetni próbál vagy 17 éves gimnazistáknak a kocsmában elmeséli az élete történetét.
Hányszor találkozol hetente a haverjaiddal? Mert lehet, hogy objektíve elégszer, csak szubjektíve úgy tűnik neked, hogy az kevés.
"Vagy én rontok el valamit?"
Lehet, hogy hibásan építed a kapcsolataidat, ezt el lehet rontani.
Te rontod el.
A helyes sorrend: előbb nyitottan közeledni másokhoz és hagyni, hogy a dolgok alakuljanak szinte maguktól.
E helyett te előre elképzeled, beleéled magad, és ha nem úgy történik valami, csalódott leszel.
Nem azokhoz kell közeledni, akiket előre kiválasztok, hanem azokhoz, akik az adott pillanatban, amikor én nyitott vagyok, fogadják a közeledésemet, és szintén nyitottak. Mert lehet, hogy akihez először közeledni akartam volna, az éppen nem ér rá, most zavarom stb. Ez nem az ő hibája, és nem is az enyém, csak így alakult. Ezen nem kell megsértődni, keresni kell inkább valaki mást aki ráér, szintén szeretne éppen valakivel beszélgetni.
Ez a siker titka. :)
másodiknak: ha suliban tök jóban voltunk, azóta (2éve) egyszer se beszéltünk az elég objektív értékelés szerintem
hamradiknak: nehezen barátkozok, ha meg valahogy véletlenül mégis, akkor mindent tényleg eltervezek előre
"ha suliban tök jóban voltunk, azóta (2éve) egyszer se beszéltünk az elég objektív értékelés szerintem"
Igen, azt jelenti, hogy rosszul menedzselted a kapcsolataidat, felületesek maradtak, nem volt bennük intimitás, személytelenek, túl tárgyilagosak maradtak többek között.
"Igen, azt jelenti, hogy rosszul menedzselted a kapcsolataidat, felületesek maradtak, nem volt bennük intimitás, személytelenek, túl tárgyilagosak maradtak többek között."
És ez ellen mit tudok tenni? Konkrét gyakorlati tanácsot légyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!