Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen? Ugye nem...

Miért vagyok ilyen? Ugye nem én vagyok az egyetlen?

Figyelt kérdés
Most néztem videót az ember teremtéséről, hogy legalább egy kicsi szeretetet érezzek. Mesterséges úton fogantam, az pedig nem tudom hogy milyen, de biztos nem olyan mint a videón. Hiába próbáltam magam elsírni, hogy mennyire csodálatos, valahogy ilyenkor mégis gyűlöletet érzek. Nehéz elhinni, hogy így fejlődtem (fejlődtünk) születésünkig. Miután megnéztem a videót, az ment át a fejemen hogy az össze gyerekem elfogom majd vetetni, nem érdemlik meg. De ha tudom hogy milyen csodálatos, meg nem fogom elvetetni a gyereket, akkor miért gondolom ezt? Miért érzek gyűlöletet valaki iránt csak azért mert ő természetes úton fogant, és ismeri mindkét szülőjét?
2010. ápr. 7. 15:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Dühös vagy valamiért.. de miért akarod erőltetni, hogy szeretetet érezz valami iránt? És miért fáj neked annyira, hogy segítséggel fogantál? anyukád a szíve alatt hordott, és szerintem ha lehetséges lett volna, akkor természetes úton jöttél volna össze. gondolod te rosszabb vagy annál, mint aki természetes úton fogant? Nem hiszem! A fiam majd 15 év múlva kezdjen el utálni, mert császáros lett, és nem természetes úton született? Vagy ő, vagy én, vagy mindketten ottmaradtunk volna, ha rendesen születik.. most akkor melyik a jobb? hagytam volna meghalni valamelyikünket? És ha szülést nézel, azt is ugyanolyan utálattal nézed? Egyébként a fiam inszeminációval fogant, tehát segítséggel, a "fiúkat" bejuttatták a méhembe.. ismeri mindkét szülőjét, akkor most vele mi van? Nekem saját peteérésem volt, apának saját "fiai" de nem hüvelyen úsztak fel, hanem csak a méhben.. most szerinted ő is így fog érezni majd a többiek iránt? Sajna a mai világban minden 3. pár meddő! De ha egyszer beindul az a bizonyos biológiai óra, akkor mindegy hogyan, de kell gyerek, és ez a világ legszebb érzése, hogy együtt fejlődsz anyával. No és mi a helyzet azokkal, akiket megszülnek- simán foganva, de otthagyják az erdőben.. aztán valakik megtalálják, most akkor ők meg téged utáljanak, mert téged nevel valaki? kicsit gondold végig, hogy mi lehet az oka a dolognak. Vagy egyszerűen ne gondolkozz ilyen hülyeségeken! Akartak, nagyon nagyon akartak téged! és jöttél, tehát választottad, hogy jössz!
2010. ápr. 7. 15:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze,nem te vagy az egyetlen.Ez egész biztos.Neked szeretethiányod van??Azt hiszem a legtöbbször ez okozza a haragot.Nálam is így van ez.Mikor bele gondolok,hogy nekem sem a vérszerinti anyám az anyám(akit anyámnak mondok),és apám sem a vérszerinti apám,akkor egy kicsit mérgelődök,hogy te jó isten..végülis ők nekem..nem lennének senkik.Ez olyan,mintha itt nyaralnék,és senkijük sem lennék.De az vagyok.:D csak nem vérszerintileg.És szeretnek.Én meg próbálom őket tisztelni.
2010. ápr. 7. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Szörnyű ezeket olvasni.. gyerekkorom óta vagyok azon, hogy ha egyszer felnövök, nem csak szülök gyereket, hanem örökbe is fogadok egy árvát, hogy ne legyen annyi gyerek szeretetlenül, és állami gondozásba.. akkor ha felnő a fogadott gyerekem utálni fog, mert nem én "csináltam" meg az apja? Csak ez számít? Akkor inkább hagyjam ott államiban, sokkal jobb, mert úgy senkit sem kell m megpróbálni tisztelni a szeretetük válaszaként.. azért ez kicsit durci:S Én úgy gondoltam, hogy ezzel segítenék egy árvának, hogy tudja milyen ha szeretik, és nem csak be van zsúfolva rengeteg hasonszőrű elhagyott gyerek közé.. Tényleg az lenne a fontos, hogy vérszerinti? mert azt megértem, hogy kíváncsiak vagytok az igazira, de hát ő le sem szarta a második válaszolót, a nevelőszülők meg szeretik! Ezt nagyon sajnálom, ezek után meggondolom, hogy valakit kimentek-e az árvaházból..

És, ha kedves kérdező, nem tudnád, hogy mesterségesen fogantál, akkor is így éreznél? Mit számít az a hülye "petricsésze"?

No és ha műszívre vártál volna és kapnál, akkor utálnád a világot, mert nem tudod ki fia, lánya volt a donor? Nem mindegy? :S

2010. ápr. 7. 22:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

14 éves koromig nem volt családom. Állami gondozott voltam. Aztán anyukám másodunokatestvére keresett meg és vett magához.

A te gondolatmeneted szerint nekem utálnom kellene azokat akik 14 éves koromtól szüleim helyett szüleim voltak. Hiszen nem a "pót"anyukm szült, és nem is a "pót"apukám vére vagyok. Sőt a testvéremet is utálnom kellene, mert ő nem is az öccsém.

De valamit kaptam tőlük, amit mástól nem. Szerető családot. Ezt gondolom te is megkaptad a szüleidtől. Gondolj azokra, akik árván nőnek fel. Ők utáljanak mindenkit akinek van családja?

Jó gondolkodást.

2010. ápr. 9. 19:08
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. Van családom, ,,édes" szülők nevelnek. Azért van idézőjelbe, mert ha mesterséges úton fogantam, akkor ugye anyám férje nem az apám??
2010. ápr. 9. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
De ezt honnan veszed, hogy az apád nem a vérszerinti? mondták, hogy kellett donor? mert ugye a lombik is úgy zajlik, hogy anyu petesejtjeivel meg apu spermáival összeeresztik és mehet a dolog.. aztán 2-3-4- nap múlva anyuba visszaültetik.. szóval hol van itt az alapban, hogy az édesapád, nem vérszerinti édesapád? ne legyél löki..
2010. ápr. 9. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
De kis dinnye vagy! Ha nem szánták volna rá magukat a szüleid, hogy mesterséges termékenyítésre vállalkozzanak, akkor most nem lennél itt, hogy butaságokat agyalj:) Nem csak attól szülő egy szülő, hogy "természetes" úton fogan gyermeket, hanem mindattól, ami a baba születése után jön. Csak egy ellenpélda: ha természetesen fogansz, aztán eldobnak, és közlik veled, hogy ne kellesz, az jobb? Ugye nem. Valószínű a te esetedben is csak annyi a helyzet, hogy nem ment természetes úton, ezért összehozták azt a két sejtet máshol, hogy életre hívjanak téged. Inkább örülj, hogy van ilyen lehetőség:)
2010. ápr. 9. 21:01
 8/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm. Tudjátok milyen jól érzem most magam? Az egyik válaszolónak sok boldogságot! ;) arik vagytok! Kellemes hétvégét! :)
2010. ápr. 9. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
na azéé:)))
2010. ápr. 9. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy mekkora gondjaid vannak! Ahelyett hogy örülnél mert a szüleid annyira akartak hogy még ilyen beavatkozáasra is vállalkoztak! -.-"
2010. ápr. 11. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!