Szerintetek normáli vagyok?
Két profilom van a GYIK-en, és néha küzldök üzenetet magamnak... Meg feltettem egy kérdést, ahol oltogatni kezdtek, én meg megvédtem magamat... Úgy tünt, mintha más védene meg... Meg duplán lepontoztam azokat akik beszólogattak.
Szóval, én normális vagyok?
Inkább szánalmas.
Felteszel egy szubjektív kérdést, de nem tudod elviselni a szubjektív választ (mégis mit vártál? Nem tetszhet mindenkinek minden).
Te is tudod hogy nem normális, ha megfogalmazódott benned ez a kérdés is fel is tetted.
Többet nem írok, mert ha ennyire érzékenyen érint egy anonim oldalon hogy másoknak nem vagy szimpatikus, és ehhez kamu támogatásra van szükséged amit rendszeresen csinálsz, akkor majd itt is megvéded magad saját magaddal...
Fájdalmasan nem bírod elviselni ha valaki nem ért veled egyet, szomorú, és szánalmas.
El kellene gondolkodnod magadon, te is tudod hogy valójában ez nem normális. Gondolkodj el azokon a dolgokon, amiket a kommentelők írtak! Ne azt kezd keresgélni, hogy ezeknek miért nincs igazuk velem szemben, meg hogy ezek miért hülyék. Komoly belső problémára utal ez, nem könnyű kikecmeregni belőle.
> Két profilom van a GYIK-en, és néha küzldök üzenetet magamnak
Ennek mivel semmi értelme, azért van „némi” abnormális mivolta.
> Meg feltettem egy kérdést, ahol oltogatni kezdtek, én meg megvédtem magamat... Úgy tünt, mintha más védene meg...
Ha érveid is vannak, akkor meg tudod önmagadat is védeni. Ha nincsenek, akkor mindegy, hogy egy másik személy milyen véleményt ír le. Persze kérdéstől függ. Sokszor valaki feltesz egy kérdést, hogy „mi a véleményetek…”, és aztán csodálkozik, ha mások leírják a véleményüket. Ha valóban kíváncsi vagy mások véleményére, akkor próbáld megérteni, hogy mások miért írják azt, amit írnak, megkeresni benne az igazságot. Ha meg nem érdekel mások véleménye, ne tegyél fel kérdéseket.
> Meg duplán lepontoztam azokat akik beszólogattak.
Jaj! És attól jobban igazad lesz? Vagy lesz belőle bármilyen hasznod?
> Szóval, én normális vagyok?
A normális alapjában átlagost jelent, persze ez inkább egy intervallum szokott lenni. Normális az, ami az átlagtól még nem tér el annyira, hogy az másnak ne legyen elfogadható. Esetedben ez határeset. Nem általános viselkedés, az biztos.
Na jó!
Azt hiszem tisztázni kell valamit!
Szóval írtam már egy pár embernek privátban, hogy mi történ... De nem "jutott mindenki sorra" sajnos :( Vizsgáim voltak, és nem volt időm privátokat küldeni.
Tehát, két felhasználóm van, erre gondolom mindenki rájött... Multkor nem jelentkeztem ki, és az épp nálunk tartozkodó osztálytársam nagyon vicces kedvében volt, és feltette ezt a két kérdést viszonylag rövid idő eltéréssel, kommentelte a kérdést, és lepontozta a válaszolókat.
Ezúttal megkövetem azokat akik leírták a véleményüket, és le lettek értékelve.
Az elmélkedést, nem tagadom, én írtam. De nem szerettem volna, másoknak megmutatni. Egyébként sem lesz belőle könyv, mint ahogyan a kérdés magyarázatában áll. Egyszerűen csak irogattam unalmamban...
Aki szélyesen ismer, tudja, hogy nem beszéltem volna így egy őszinte hozzászólóval, és nem is pontoztam volna le. Így viszont, név nélkül, biztos lesz aki kételkedik abban, amit mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!