Melyik személyiség típus vagy? (teszt)
Melyik jellemző rád leginkább? (Ha nem gond akkor kort és nemet is írjatok lécci, ja és nincs jó vagy rossz válasz, hajrá :) )
1.:
I) magának való, csendes, mély, koncentráció, befelé forduló, gondolkozik mielőtt cselekszik
E) társasági, beszédes, általános, cselekvés, kifelé forduló, cselekszik mielőtt gondolkozik
2.:
N) lehetőségek, átfogó kép, jövő, újítás, vágyakozás, idealizmus, változtatás
S) tények, részletek, jelen, gyakorlatiasság, élvezet, realizmus, használat
3.:
F) együttérzés, szubjektív, személyes, dícséret, résztvevő, értékek alapján dönteni, rövidtávú látásmód
T) analizálás, objektív, logikus, kritika, szemlélő, elvek alapján dönteni, hosszútávú látásmód principle
4.:
P) elkezdeni vmit, megismerés, rendetlenség, alkalmazkodó készség, spontaneitás, késés, rögtönzés
J) befejezni vmit, döntés, rend, kitartás, kontroll, pontosság, tervezés
A választott négy betűt kell összeírni. Tehát pl. ha az 1. kérdésen az első jellemző rád (I), a 2.-on a második (S), a 3.-on az első (F), és a 4.-en a második (J), azaz 1-I 2-S 3-F 4-J, akkor ISFJ vagy.
A betűk jelentése, ha valakit érdekel:
Introverted - befelé forduló
Extraverted - kifelé forduló
iNtuition - intuitív
Sensory - érzékelő (5 érzékszervvel)
Feeling - érzelmi beállítottság
Thinking - logikai beállítottság
Percieveing - észlelő
Judging - megítélő
Jellemzések (itt-ott találtam őket pl. blogokon meg hasonló rejtett bugyraiban az internetnek):
ENFJ – [link]
ENFP - [link]
ENTJ - [link]
ENTP - [link]
ESFJ - [link]
ESFP - [link]
ESTJ – [link]
ESTP - [link]
INFJ - [link]
INFP - [link]
INTJ - [link]
INTP - [link]
ISFJ - [link]
ISFP - [link]
ISTJ - [link]
ISTP - [link] (sorry, magyart nem találtam)
Ezen a linken meg lehet nézni mindet bővebben (angol): [link]
Ilyesmi forma eredményekre gondoltam: INTJ, 28/f (én) De persze érdekel bármi vélemény vagy hozzászólás is.
ESTP
Milyen igaz :) köszi, hogy megosztottad! :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!