170cm vagyok és szerintetek?
Figyelt kérdés
170cm vagyok és 90kg,mindenhogyan próbáltam már fogyni de nem sikerült,rengeteg bántás és és már gondolkoztam az öngyilkosságon is.. mit tegyek?2014. máj. 26. 18:37
2/8 anonim válasza:
Öngyilkosságon ne gondolkodj. Betegséged nincs ami akadályozza a fogyást?
3/8 anonim válasza:
Attòl függ ez alkatra hogy ad vissza téged am. Szerintem :/ esetleg egy kép pm-ben?
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
betegségem nincs legalábbis nem tudok róla,de elég fiatal vagyok,igazából körte alakom van a felső testem nem is de a combom elég erős:/
2014. máj. 26. 18:43
6/8 anonim válasza:
Nehogymár! Tudod, hányan vannak akik 200 kg-től többek?
Gondolj bele, nem tudnak járni, egész nap fekszenek. Nem tudnak táncolni, sétálni, kirándulni... Egy ilyen embert látva gondolkodtam el azon, miért él egyáltalán...
Te egész jó helyzetben vagy, 3 hónap alatt simán le tundál fogyni normálra. Lebegjen előtted a cél, a fogyás! (És még több cél is).
Ha öngyilkos lennél, nem tudnád elérni a célod! Ez nem lenne jó megoldás!
7/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a biztatást:)
2014. máj. 27. 14:53
8/8 anonim válasza:
Havi 2-3 kg-os fogyásra lehet számítani, az a szakszerű. Szépen türelmesen csináld, próbálj valamit mozogni, olyat, amiben lehetőleg örömödet is leled, és változtatni az étrendeden, pl a szénhidrátokat csökkenteni és egyenletesen, keveset enni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!