Néha már elegem van magamból:S Beszólogatok másoknak, és hiába figyelek oda, hogy befogjam a szám, valahogy nem megy, önkéntelenül is mindig benyögök valami "kedvességet". Már gondoltam arra is, hogy ez talán valami "védekezés", mert régen elég sokat szekáltak, meg szólogattak be, és most, hogy ez ne forduljon elő, megelőzöm a beszólogatásokat, és nekem nagy a szám. De ez azért lehet hülyeség (?) mert mostanában már nem nagyon szólnak be nekem:/
Változtatnom kéne...:S
17L
2009. dec. 17. 21:25
1/8 anonim válasza:
pl, úgy kezded, hogy nem "tudnák", hanem "tudnék"
Most bunkó voltam?
2009. dec. 17. 21:32
2/8 anonim válasza:
az első lépést már megtetted hála istennek, hogy felismerted ezt magadon és változtatni szeretnél. én is szoktam sajnos bunkó lenni, de én általában fáradtság miatt és a buta emberektől. gondolom mindenkinél más "gyógymód" válik be, én például tudatosan elkezdtem segíteni másoknak. pl idegeneknek utcán útbaigazítás, vagy tudatosan kedvesen közeledtem valakihez, megkérdeztem hogy van stb. no meg rájöttem, hogy kedvesen sokkal jobb élni mint bunkón. az életminőségem is változott, kiegyensúlyozottabb lettem. de hallgathatsz valami nyugtató meditációs zenét is, vagy járj el jógázni.
2009. dec. 17. 21:32
3/8 anonim válasza:
Már egy jó pont, hogy észreveszed magadon! Itt kezdődik az egész. Igazából csak tőled függ. :)
2009. dec. 17. 21:33
4/8 anonim válasza:
előző vagyok: amúgy ez az oldal is egy jó terápia, mert sokszor úgy be tudnék szólni (írni) egyeseknek, de ilyenkor inkább nem írok semmit és továbblapozok. nem éri meg :)
2009. dec. 17. 21:34
5/8 anonim válasza:
Nem vagy te véletlenül skorpió?
2009. dec. 18. 10:57
6/8 anonim válasza:
Ha skorpió lenne, hogyan írna ide? Az nem tud számítógépezni.
2009. dec. 18. 17:00
7/8 anonim válasza:
17:00 lol :D
amugy kezd úgy hogy ha valakinek beszólsz kérj bocsánatot aztán csapj a szádra egy jóóó nagyot :D vagy szólj nekik(osztálytárs..) hogy ha beszóltál neki akkor szóljon rád vagy valami. Aztán magadban döntsd el hogy igen meg akarok változni!!! Cigi leszokás is itt kezdődik. ha igazán akarja az ember sikerül.. :) ez is fog nyugi. rajtad múlik.
2009. dec. 19. 11:37
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Tudnák/tudnék, ez nekem sosem jön össze, melyik toldalék kellXD
És nem, nem vagyok skorpió, inkább ember:d De a horoszkópom kos^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!