Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak rajtam kívül itt...

Vannak rajtam kívül itt olyanok akik sokat gondolnak az öngyilkosságra? Szerintetek kilátástalan megoldhatatlan helyzetekbe elfogadott? Ti hogyan követnétek el ha idáig jutnátok?

Figyelt kérdés

2014. márc. 26. 19:59
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Még egy tipp:

Ha már semmid nem maradt, akkor állj be önkéntesnek egy afrikai misszióba. Egyrészt vesztenivalód nincs, másrészt az egy veszélyes szakma, még meg is lehet benne halni, harmadrészt láss olyan nyomorultul tengődő embereket, akiknek a sorsához képest még mindig átgondolhatod, hogy értékelen-e az életed.

Ha ezután is úgy gondolod, akkor egyszerű:

Ott Afrikában, a szárazságban és 50 fokban dolgozd magad halálra.

2014. márc. 26. 21:34
 22/39 anonim ***** válasza:

Azért fenyeget a börtön, amit megbántál?

(Amúgy ki is felejtettem, hogy Afrikában a börtönt is megúsznád.)

2014. márc. 26. 21:39
 23/39 A kérdező kommentje:
Igen. Elajándékozni nem szeretném semmimet mert nincs is kb semmi értékes dolgom. A bűntudat Afrikába is elkísérne úgyhogy ezis kilőve:). Végleg ki szeretnék lépni ebből az egészből.
2014. márc. 26. 21:47
 24/39 anonim ***** válasza:
Nincs kilőve, emrt Afrikába nem a bűntudat elől kell menekülni, hanem azok miatt, amiket írtam.
2014. márc. 26. 21:48
 25/39 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi értékes dolgod, akkor kiváló: hiszen veszteni valód sincs azzal, ha szétosztogatod.

Minek is tartanád meg? A halálba úgysem viheted magaddal...

2014. márc. 26. 21:49
 26/39 anonim ***** válasza:
Holnap visszanézek...
2014. márc. 26. 21:51
 27/39 A kérdező kommentje:
A bűntudat oda is követ, ez elől nemlehet megszökni sajnos:(
2014. márc. 26. 23:34
 28/39 anonim ***** válasza:

Na szóval, ezek szerint igazából menekülni akarsz.

A bűntudattól szabadulás meg csak őszinte bűnbánattal, bocsánatkéréssel, jóvátételekkel van. Meneküléssel (akár a halálba, akár máshová) az eredeti probléma nem fog megoldódni.

2014. márc. 27. 08:05
 29/39 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az öngyilkosságra kéne gondolnod, hanem egy pszichológushoz kéne fordulnod nézz szembe a félelmeiddel próbálj megbocsátani magunknak, mert a menekülés nem megoldás.)
2014. márc. 27. 08:59
 30/39 A kérdező kommentje:
Ez mindd szép és jó amit írtatok de nemvoltatok még ilyen helyzetbe, nem érzitek át milyen ez. Olyan emberek is írhatnának akik hasonló kilátástalan helyzetbe vannak.
2014. márc. 27. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!