Hogyan lehet kijönni egy hónapok óta tartó LSD tripből?
ayahuasca, vagy ibogain kúra kellene, hogy helyrerántsa az agyad, többeknél bevált, de magyarországon örülhetünk, ha papírt sikerül szerezni.
én a helyedben rányomnék egy dupla (az előzőhöz képest dupla) adagot, az utóhatás rosszabb nem lesz, mint amilyen állapotban most vagy, ez biztos.
és ki is hozhat belőle. nem azért, mert kutyaharapást szőrével, hanem mert itt nem segít az orvos dilibogyója, az punciknak való.
azt kihagytam, hogy ne egyedül csináld, de az gondolom evidens. :)
nyomnám veled, nehogy valami para legyen, de most legalább év végéig vidéken leszek.
igazán kétségbeesett lehetsz ha már a GYIK-en teszed fel a kérdést :) nem te voltál daath-on is amúgy?
ott nem válaszoltam, mert nem vagyok különösebben expert, de lehet, hogy sejtem, mire gondolsz. Persze jelentősen rövidebb ideig tartott (1-2 nap) és nem is papírtól, hanem másfél üveg bortól 15 évesen. A tünetek hasonlóak: másnap idegen testérzékelés, közöny, ugyanakkor rémület, a tárgyak színe furcsa, az árnyékok mélyebbek, a hangom mintha nem is az enyém lenne, messziről szól. Mintha kinn/benn ragadtam volna valami köztes létállapotban. Engem az rántott vissza, hogy pingpongoztam egyet. x) Tudom, banálisan hangzik, de szerintem nem lenne rossz ötlet valami sport/munkavégzés által használnod a tested, segítene visszatérni. Azt viszont nem érdemes várnod hogy zsupsz, kikattansz, valószínűleg fokozatosan fogsz visszailleszkedni saját magadba. Fogd fel egy érdekes élménynek... tudod, hogy minden változik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!