Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én vagyok a legrosszabb pasi...

Én vagyok a legrosszabb pasi a világon?

Figyelt kérdés

Ezt igazoló tényezők:

- Alacsony vagyok: a lányok többségét ha meg akarnám csókolni, ahhoz minimum egy kis sámli kellene;

- Dagadt vagyok: a haskörméretem nagyobb, mint a magasságom. Rám tényleg igaz, hogy könnyebb átugrani, mint megkerülni;

- Lúdtalpam van;

- Rosszak az ízületeim, semmit nem tudok sportolni. Az esetleges (de nagy valószínűséggel be nem következő romantikus séták a parkban csak egyik padtól a másikig terjedhetnének);

- Rossz a szívem;

- A mellkasomon alig nő szőr;

- Az arcszőrzetem csak foltokban nő;

- Vastagok az ajkaim;

- Elállóak a füleim;

- Hatalmas az orrom;

- A szemem definiálhatatlanul világos színű, és sajnos nem barna, hanem valami szürkéskékeszöldes, mellette a fehérjén jól láthatóak az erek (emiatt a szemfehérjém inkább vöröses árnyalatú);

- Nagyon makacs psoriasis bőrbetegségem van;

- Öreg vagyok, de szűz, szóval fogalmam sincs, hogyan kellene kielégíteni egy lányt;

- Nagyon kicsi farkam van;

- Introvertált személyiségem van.

Na ki írja alá, hogy én vagyok a lehető legrondább pasi a világon, és sosem lesz barátnőm? :)

#legrosszabb #legocsmányabb
2013. máj. 16. 18:07
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
68%
Aláírom neked, csak menj már innen...
2013. máj. 16. 18:08
 2/62 anonim válasza:
Attól jobban éreznéd magad?
2013. máj. 16. 18:09
 3/62 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a lehető legrondább pasi a világon, és sosem lesz barátnőd.

Örülsz?

2013. máj. 16. 18:09
 4/62 A kérdező kommentje:
Igen, örülök :) Ha megkérhetnélek, azt is írjátok oda, hogy mekkora nagy lúzer vcagyok, hogy kimarad az élet egyetlen egy értelme az életemből :P
2013. máj. 16. 18:10
 5/62 anonim válasza:
100%
miért nem írod le a jó tulajdonságaidat Bszdmeg!
 6/62 anonim ***** válasza:
Hülye vagy. Ha összeszednéd magadat, udvarias és határozott, esetleg intelligens lovaggá változnál, sok nő tojna rá, hogy hogy nézel ki.
 7/62 anonim ***** válasza:
Te vagy a lehető legrondább pasi a világon, és sosem lesz barátnőd.
2013. máj. 16. 18:11
 8/62 A kérdező kommentje:
5: Jó tulajdonság? Bennem? :D Ugyan kérlek. Kiskoromban jótulajdonságiciddel kezeltek, ami kiölte belőlem az összeset. :) Nekem csak rossz tulajdonságaim vannak és mindenki utál :D Már itt a gyakorin is jópáran szeretnék, hogy meghaljak :P (Igaz such a hurricane :P)
2013. máj. 16. 18:12
 9/62 anonim válasza:
100%
kösz! az én hibáim a tieid mellett eltörpülnek, máris jobban érzem magam.
2013. máj. 16. 18:12
 10/62 anonim ***** válasza:
Én nem szeretném, hogy meghalj. Az viszont jó lenne, ha összeszednéd magad, és csinálnál valami értelmes dolgot ahelyett, hogy összehányod nap mint nap az önutálattól csöpögő vackokkal ezt a szerencsétlen oldalt.
2013. máj. 16. 18:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!