Se lányok, se fiúk . Mi bajom van?
Figyelt kérdés
Szóval ez egy kicsit komplikált helyzet, valamint erről én még senkinek nem beszéltem, szüleimnek végképp nem.
A helyzet az, hogy valami oknál fogva ma arra jöttem rá, hogy nem vonzódom a nőkhöz úgy, ahogy kellene. Volt már több barátnőm is, de még életemben egyszer sem voltam szerelmes. Igen, a viccelődők itt jönnek majd, hogy : "fujj hát ez e' bu*i" .. Én nem vagyok homofób, nem ítélem el a meleg férfiakat de, hogy én is az lennék azt kizártnak tartom. Nem azért mert undorítónak tartom, egyszerűen a férfiakhoz még annyira sem vonzódom mint a nőkhöz.. Szóval ez egy elég rossz helyzet, mi van velem?
22 F
2013. márc. 30. 15:36
1/8 anonim válasza:
Aszexuális vagy... van ilyen :/
2/8 A kérdező kommentje:
És az mit jelent? Egyébként rossz egy kicsit mert magányos vagyok eléggé ... :)
2013. márc. 30. 15:47
3/8 A kérdező kommentje:
Wikipédián utánanéztem a szó jelentésének... Hát elég elkeserítő de megmagyaráz egy két dolgot.. Pl, hogy szex közben miért mentem el olyan nehezen... Zsíír, egyedül halok meg :D
2013. márc. 30. 16:30
4/8 anonim válasza:
Dehogy halsz... tehát nem is vonzódsz a nőkhöz szexuálisan? Amúgy én sem vonzódom nagyon senkihez, sőt testileg nem is, csak talán a személyiséghez. A szex nekem sosem volt lételemem, ha bele is mentem csak más kedvéért... és persze nem a megfelelő emberrel.... mondjuk nekem eléggé vannak elkötelezettségi gondjaim is, szóval nem nagyon mentem bele kapcsolatba, eddig nem találtam olyan személyt akivel el tudtam volna képzelni a dolgot...egy héten többször is látni valakit.. áh.Az emberek többségét kifejezetten undorítónak találom. De nemrégiben rájöttem, hogy van pár ember akihez vonzódom, de talán egy kiskori ismerősöm miatt, mert rá emlékeztetnek..vagy én nem tudom.Elenyésző 1% talán... Amúgy én 19/L vagyok. Ha gondolod irj privit, meghallgatnálak bővebben is :]
5/8 anonim válasza:
Ja és még annyit, hogy én is azon viccelődök mindig hogy sose lesz férjem, de csak nem lehetek annyira szerencsétlen, hogy ne találnék senkit...a remény hal meg utoljára :)
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazán megmagyarázni az a baj.. Lehet vonzódom a nőkhöz viszont akkor nagyon, de nagyon magasan vannak az igényeim.. Csak mert komolyan, gimiben volt 500 diák, és csak két lánnyal feküdtem le onnan.. :D A másik gond, hogy nekem a szex közben van hogy elmegy a kedvem a dologtól.. Persze van aki örülne, hogy másfél óráig simán bírja az iramot, de én komolyan unom magam egy idő után.. :D
2013. márc. 31. 22:14
7/8 anonim válasza:
Magas igények....? 80D felett vagy hogy?:DD
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem esetem a nagy mell.. Inkább karcsú test, formás fenék, de nekem a legfontosabb egy lányban az arca. Komolyan, ha nem tetszik az arca, teljesen mindegy milyen teste van. Viszont ha tetszik az arca akkor már nem... Amúgy nem akarok ennyire válogatós lenni, de most nem tudok mit tenni ellene..:(
2013. márc. 31. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!