Pontosabban, mi az az apakomplexus?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 23:05
1/29 anonim válasza:
Hogy párkapcsolatba mindig az idősebb férfiak érdekelnek.Mert édesapád szeretnéd látni bennük.(Persze nem perverz értelemben) :)
2/29 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz. Rendszerint olyanoknál fordul elő, akiknek nem volt apjuk, vagy nagyon rossz volt hozzá. Tehát a hiányt akarja pótolni.
3/29 A kérdező kommentje:
Most már világos, köszönöm ^^
2009. aug. 22. 09:01
4/29 anonim válasza:
ha jo viszonyom van apukámmal és mégis idősebbekhez vonzódok az is az?
6/29 anonim válasza:
Azt jelenti,hogy az idősebb,akár apádkorabeli férfiakhoz vonzódsz,mert (akár tudat alatt is)tőlük reméled megkapni mindazt a törődést és szeretetet,amit esetleg apádtól nem kaptál meg...Azoknál szokott ez jelentkezni akinek apja korán meghalt,vagy esetleg rossz a kapcsolatotok....így nőttél fel,stb.
7/29 A kérdező kommentje:
Háht... nekem az édesapám elhunyt 4 éves koromban... és nem szeretem a korombeli fiúkat... és ezek szerint nállam is ez van....
Köszönöm a válaszokat. :)
2009. aug. 29. 22:47
8/29 anonim válasza:
Szerintem is ez a szerelemben látszik meg inkább ha az idősebb vagy apa korú. Lenne egy kérdésem. Ha nekem viszonylag jó a viszonyom az apukámmal de ugyanakkor néhány évvel idősebb tanáraimban találom azt,hogy ők rájuk tudok számítani vagy ha segíteni kell (tanulmányi) akkor az az ? Néha már nem tanárt látok bennük hanem egy olyan felnőtt személyt akire számíthatok és megért.
9/29 anonim válasza:
18 eves lany vagyok.
En apam irant szinte kozombos vagyok, kb egy evbe ha egyszer kapok egy puszit tole, pl szulinapmkor az csoda.
En is idosebb ferfiakkal erzem jol magam (28-35 evesekkel)
Akkor nekem is apakomplexusom van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!