Kamaszkorban mivel lázadtatok/lázadtok?
Figyelt kérdés
nemet is írjatok kérlek :)2009. aug. 21. 13:07
1/24 anonim válasza:
Kinyírtam a családom, meg néhány barátom családját is... 40 év után elég fúra újra itt kint...
2/24 anonim válasza:
15 évesen kegyetlenül makacs volt.
Csak azért is elmegyek ide-oda!
De én akkor is....!!
De mindenképpen! Engem nem érdekel ki mit mond!
Hagyjatok békén! ...
Hál Isten kinőttem ;)
3/24 anonim válasza:
Én a külsőmmel lázadtam. Nagyon brutál hajkölteményekkel jelentem meg az iskolámban (fekete torzonborz haj, fehér frufruval) és az öltözködésem is egyenesen polgárpukkasztó volt, piercingjeim is voltak. Ellentmondtam kortársaim bulizós, piálós , cigizős életstílusának és abszolút tiszta életet éltem/élek. Ez viszont szerintem jóféle lázadás volt, máig is így viszonyulok ezekhez a dolgokhoz viszont a külsőm már sokkal visszafogottabb. :)
4/24 anonim válasza:
Én nem lázadtam. Csak éltem ahogy eddig. Nem cigiztem, nem piáltam, nem tűntem ki a külsőmmel. A szofogadásom ugyanolyan volt mint előtte. Nem érzem, hogy megártott volna.
5/24 anonim válasza:
én még kamaszkorban vagyok és imádom idegesíteni a nővéremet olyan zene dübörögtetésével, amit gyűlöl, azt vettem észre, hogy egyre jobban és találóbban feleselek vissza, úgy, hogy az "ellenfelet" sértsem, és néha már büszke vagyok magamra és röhögni tudok magamon, csak mindenki azt mondja, hogy 18éves koromig ez sokkal rosszabb is lehet és én csak 14 vagyok :) ezenkívül mindent megcsinálnék, ha nem lenne kötelező
6/24 anonim válasza:
Nekem 15-16 éves koromban hosszú hajam volt. Elég hülyén néztem ki, azóta persze már levágattam. :P
7/24 anonim válasza:
Hát... Durván. Haj mindig 2cm alatt, kockás ing, farmer, bakancs. Nem kérdeztem a szülőket, ezt hordtam suliban végig. És nem igazán mondhatnám, hogy kinőttem..
8/24 anonim válasza:
Mindenkinek viszapofázok aki beszól,metált hallgatok,feketében járok és les***ok mindenkit akit nem ismerek 16/L
9/24 anonim válasza:
Nos 14 évesen elköltöztem! (nem csak a lázadás miatt) Első hajfestésem rögtön fekete lett, hogy jó feltünő legyen! Mivel se tetkót se piecinget nem engedtek amikor 18 lettem első dolgom volt az orrom átlövetni, csak mert az szintén feltűnő! Ahol laktunk a családból csak engem bírtak de nagyon! Ez is lázadásnak számított a szüleimnél. Bulik! Volt hogy egy nyartat szó szerint végigbuliztam! Kb egy hetet aludtam otthon! ÓÓÓ.. És megtaláltam magam akkoriban! Az a fajta ember lettem aki megosztja az embereket! Sokan imádnak, viszont vannak akik ránézésre ellenségként kezelnek! Ha arról volt szó beszóltam, na nem csúnyát hanem olyat ami igencsak leépít, egy életre megjegyzendőt! 23/L
10/24 anonim válasza:
Rocker voltam, bár még mindig az vagyok csak nem öltözködök úgy. Szüleimet kitudtam akasztani, a fekete cuccokkal a szegecsekkel a láncokkal, szakadt farmer gatyákkal. A hangulat változásaimmal olykor csendesből átváltottam őrültbe:) szobámba nem pakolok rendet azért sem szöveggel:) apum katona, úgyhogy néha volt vasszigor, de én akkor sem tágítottam. Jó kis idők voltak, de azok az arcok sajnos már rég eltűntek.
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!