Az öngyilkosságot miért nevezik gyávaságnak, ha megteszem gyáva vagyok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 20:17
2/13 A kérdező kommentje:
Lehet de, szerintem azt se vennè èszre senki
2012. szept. 11. 20:21
3/13 anonim válasza:
nem a gyávaság a legjobb szó rá...
inkább a reménytelenség
én biztos nem venném észre, mert nem ismerlek, de mi lenne, ha elmondanád valakinek, akit ismersz?
vagy felkeresnél egy pszichológust?
4/13 anonim válasza:
Azért nevezik gyávaságnak, mert nem oldja meg a problémáját, hanem elfut előle.
Szerintem is keress valakit, akiben megbízol.
5/13 anonim válasza:
igazából nagy bátorság kell hozzá hogy véget vess a saját életednek. Több bátorság kell hozzá mintha mást ölnénk meg.
A gyávaság inkább ahhoz kapcsolódik amit az emberek látnak belőle.Gyávának látnak mert kiléptél az élet játszmájából,feladtad és nem küzdöttél tovább.Sokszor nehezebb élni mint meghalni.De ez már kezd túl filozofikus lenni..
6/13 anonim válasza:
Szerintem nem. Gyakran láttam öngyilkosokat, hivatásomból adódik, mentősként rendszeresen kaparjuk őket össze a legváltozatosabb helyeken. Azt gondolom, hogy igenis gyávaság. Nem ahhoz kell bátorság, hogy az ember feladja. Az a legkönnyebb. Azt hiszed hogy bátorság kell ugrani, vágni, vagy bevenni valamit? Nem. Ahhoz egy elborult 1 perc elég. Bátorság ahhoz kell, hogy nekimenj a problémának és megold, és leélj a küzdelemben egy életet! Az bátorság. Becsukni a szemed, feladni fél perc alatt és szarni az egészbe! Az gyávaság. Megteszed gyáva vagy? Igen.
7/13 anonim válasza:
Meghalni könnyű. Élni rohadt nehéz.
8/13 anonim válasza:
Ne félj segítséget kérni, ha nem tudsz megbirkózni a problémáiddal.
9/13 anonim válasza:
Itt vagy még?
Mi van veled, hogy vagy?
Jobb már egy kicsit?
Légyszi irj mivan
10/13 A kérdező kommentje:
itt vagyok mi ez az aggòdàs ?
2012. dec. 1. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!