Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ennek mi értelme lehetett?

Ennek mi értelme lehetett?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm nagyon félt az érettségitől, meg a szociális kapcsolataitól/életétől, fél ismerkedni és néha elkattan az agya, az érzékeny kis lelke megfájdul és csúnya, beteg dolgokat csinál.

Egyik alkalommal (több is volt az, ha belegondolok) képes volt eljönni a lakásunkhoz (panel) és felcsengetni (az öccsével is, az 12-13 éves). Aztán elfutottak a fenébe, mint 2 retard, és röhögtek. Nemrég megint, érettségi időszakban, aztán bevallotta ezt is. Az egészet nem nagyon tudtam mire vélni, nem is érdekelt annyira, csak azért kérdem, mert normális embernek hittem, de azzal, amiket mostanában csinál, egyre inkább csak a tévedésemet igazolja.

Az agyát is eléggé játssza mostanában, szóval több személyiséget "készít", és mindenhol máshogy viselkedik, fórumokon is, életben is, interneten, mindenhol... aztán tagad mindent, mint valami lelkibeteg.

Meg elkezdett okoskodni, hogy "nem segítene neki senki,ha bajba kerülne" :DDDDDd Szal ha belekötne 4 cgány, vagy ilyesmi, akkor majdnem sírva mondta, hogy hát, te sem jönnél segíteni nekem... na igen, gondolkodni nem tud, ez tény, felfogóképesség = 0, nem is ez akérdés, ezen nem is lepődöm már meg. A lényeg az lenne, hogy értitek, 4 cigó beleköt, késsel bottal mittomén és elvárja a másiktól, hogy odamenjen és pusztakézzel/valaki tárggyal leüsse őket. :D Mondtam neki, a rendőrség lenne az első helyszín, ahova mennék, meg a mentők, de támadásnak vette vagy nem tudom, bekattant és leugatott, mint egy ugató kiskutya.

Azt hinné tán, hogy ez a pszichopátia? (nagyon nem...)

Vagy ettől hiszi magát nagynak és nyugszik meg az érzékeny kis lelke?

Szerintetek ezeket miért csinálja? Elmebeteg szegény és ő sem tudja igazán, talán nincs is rá tényleges válasz? Már nagyon fárasztó és unalmas a kisember.

2012. aug. 11. 23:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés nem egyszer került kiírásra, hol ilyen, hol olyan szemszögből.

A tipikus "kis lelke" szóhasználat miatt látszik hogy ezt egy ember írja. Vagy nagyon unatkozik és kamu dolgot ír, vagy tényleg bolond és be kell zárni. De amit itt művel a különböző sztorikkal már unalmas.

2012. aug. 11. 23:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Az "érzékeny kis lelke" kifejezés miatt tényleg rá lehet jönni, hogy az előző ilyen kérdést is te írtad, csak más szemszögből.

Beteg vagy.

2012. aug. 12. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!