Mi a baj velem? Kitűzök egy célt, pl: szakma. Megvalósítottam és nem vagyok boldog.
Figyelt kérdés
Vagy azt,h elköltözöm otthonról.megtettem és magam alatt vagyok...egyáltalán nem érzem jól magam.2012. jún. 17. 17:45
1/27 anonim válasza:
Velem is nagyon gyakran van ez! Bár én nem ilyen komoly célokat tűztem ki eddig, de sokszor érzem ezt. Szerintem nagyon találó az a mondás, hogy "A beteljesülés a vágy halála" Legalábbis rám nagyon sok esetben igaz, hogy csak addig "kell" valami borzasztóan, amíg nem szerzem meg... Legyen szó bármiről. 21L
2/27 anonim válasza:
Hiányzik valami mindig...Ez egy ördögi kör szerintem.A boldogság csak ideig-óráig marad meg...
3/27 A kérdező kommentje:
Mit tegyek?már teljesen rosszul vagyok.nem tudom mi hiányzik az életemből
2012. jún. 17. 17:49
4/27 anonim válasza:
És amíg tanultál, meg amíg eljutottál a költözéshez, amit tenni kellett érte, azt élvezted?
#1: Ha neked szinte mindennel így van, akkor te egy űrt akarsz betölteni magadban ezekkel a dolgokkal. És persze nem sikerül, ezért kell rögtön valami új dolgot szerezned.
5/27 A kérdező kommentje:
Lehet,h így van.nem,míg megszerzem/elérem addig várakozok,az se jó.
2012. jún. 17. 17:52
6/27 anonim válasza:
Ez esetben nem az a baj, hogy nem élvezed amit elértél, hanem nem élvezed az életed. Hogy mi hiányzik belőle? te magad. Nem lesz semmi jobb attól, hogy van egy szakmád vagy elköltözöl, ha te nem is vagy ott.
Olvasd el: Louise L. Hay - Éld az életed
7/27 A kérdező kommentje:
Tud erre valaki valamit?
2012. jún. 17. 17:54
8/27 A kérdező kommentje:
Próbálok élni,barátaimmal vagyok bár párom nincs.mi az értelme így?
2012. jún. 17. 17:56
9/27 anonim válasza:
Ez mindenkinél így van.Ha elértél valamit,akkor boldog vagy,de utána mindig jön a következő óhajod,amit el szeretnél érni,ez normális.Én azért néha számot vetek,hogy eddig mit értem el,és mikor rágondolok,akkor megint egy örömérzet tölt el:) Értékelni kell azt,ami már megvan,ezt sokan elfelejtik,mert természetesnek veszik.
10/27 anonim válasza:
Mi az értelme? Amit adsz neki. Bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!