Csak nekem olyan szar ezt végiggondolni, ha vki megkérdi" neked önbizalom hiányod van fiam", mondom "nem"?
az egész nyomorult mindenség abból áll hogy ki mekkor aönbizalommal rendelkezik, és neked nincs belőle..
de milyen fos, évek óta nincs önbizalmam, de erre most gondolok először:D
18f
"az egész mindenség abból áll hogy"
Gratulálok!
Az önbizalom témakörével megtaláltad a kérdések kérdését, az egyik legfontosabbat! Sőt, még ki is mondod, hogy ez milyen fontos.
A rossz hírem viszont az, hogy nyilvánvalóan ezt a kérdést a legnehezebb megválaszolni. Az önbizalom építése a lehető legtöbb munkát igénylő feladat.
Ajánlok neked egy videót - ezen elindulhatsz.
Tudom, sokan kifejezetten nem ajánlják - elindulhatsz másfele is.
http://www.youtube.com/watch?v=16BABccnQCI
(Ehhez a témához kapcs. még a boldogság, önmegvalósítás, motiváció, életcél is - hogy megkapd a választ, az nyilvánvalóan pszichológiai önképzést igényel.)
Rossz rádöbbenni a dolgokra, de nyugi, belém is most hasított ez a felismerés...
Na jó, nem most kb 2 hónapja, és tényleg igen szr...szerintem nem is igen lehet ezen változtatni segítség nélkül...
Nekem még nincs semmi segítségem, hiába kértem sokaktól, szóval...:S
18/L
vagy egy komoly célom, zenélni szeretek, napi min 3 órát de ink többet gityózom..már elég régóta
de sajnos még nem találtam ehhez alkalmas embereket, szal kicsit meredek lenne azt mondani hogy én ebből fogok megélni, de nagyon sokat teszek azért, hogy így legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!