Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez? Hogy változzak meg?

Miért van ez? Hogy változzak meg?

Figyelt kérdés

Az van hogy ha van velem valami pl. Suliba csak egyszer megütnek egyből elkezd könnyesedni a szemem és már sírok is majdnem ...

Hogy tudnék megváltozni ?

13/f

2011. máj. 26. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Majd elmúlik,hidd el nincs olyan nagy jelentősége,hogy emiatt meg kéne változnod! Kerüld az ilyen verekedős szituációkat! Én is ilyen voltam,de elmúlt!

19/F

2011. máj. 26. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:

csak simán tinédzser vagy, ez mindenkivel előfordul :D

16/f

2011. máj. 27. 18:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2011. máj. 28. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:

üss vissza :DD

de komolyan,én is így csináltam,emlékszem,egyszer alsóban egy fiú osztálytársam az egész osztály előtt belémrugott és elsírtam magam,mert az egész osztály rajtam röhögött.

de utána erőt vettem magamon és mindenki előtt úgy szarrá rugdostam azt a hülye fejét hogy azóta nem mer hozzám szólni xD

13L

2011. jún. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!