Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csajok! Bejön nektek ez a srác?

Csajok! Bejön nektek ez a srác?

Figyelt kérdés

[link]

ha bejön nektek akkor írjátok le hogy miért tetszik nektek? előre is köszönjük :D

2011. márc. 12. 23:50
 1/8 Mentifantezsvér ***** válasza:
Oké tévedtem nem vagyok hanonmások bieberrel :D csak a sapka eltakarta az arcot é megtévesztett xD amm bocsi de nem jön be ez a srác..:D
2011. márc. 12. 23:52
 2/8 A kérdező kommentje:
háh :D egy pont ide (öcsémnek mondod ugye? :D)
2011. márc. 12. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, elég kis nyominak néz ki.
2011. márc. 13. 07:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyik se jön be. (másik kérdésről jutottam ide)
2011. márc. 13. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:

mivel csak 1 képet látok....

A kérdés

[link]

ezt. nem. bocs.

2011. márc. 13. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Szakadook. hát ez szörnyű, hány éves 10-12?

Komolyan azt hiszem, hogy itt érett emberek érett kérdéseket írnak ki és én próbálok hozzá érett választ adni.

De a való világ: minden második kérdést 16 év alatti írja ki, akik minden csak nem érettek, és ebből kifolyólag Még én is színvonalon aluli válaszokat tudok csak adni.

Szóval tényleg sajnálom. DE erre a kérdésre ha igazán szívből válaszolnék nem tudnám elküldeni, mert az automata szűrő megállítana.

2011. márc. 13. 20:40
 7/8 anonim válasza:
Hát...Én nem kezdenék ki vele...még azt hinnék, hogy liliom tipró vagyok...:D Jah...meg amúgy se tetszik...
2011. márc. 14. 13:46
 8/8 anonim válasza:

A rózsa piros,

Az ibolya kék,

De ez nem valami fasza kép...

2011. márc. 15. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!