Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincsenek barátaim?

Miért nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés

Miért érzem hogy vakumban vagyok ? Valahogy azt se érzem ha próbálok változtatni hogy jobb lenne..pl suli,munkhely ,hobby tevékenységek kapcsán találkozom emberekkel, de sosem alakul semmi,csak felszínes pár mondatbeszélgetés max.

Korábbi barátságaim elmúltak, megváltozott életkörülmények miatt, és csalódtam is néhányszor..

Van/volt az a furcsa szindrómai is már többször az életemben hogy akivel én barátkoztam volna v aki számomra érdekes lett volna annak én nem ,és persze fordítva is ,akinek én "színpatikus" vagyok az általában érdekből van ,vagy csak szimplán energia vámpír az illető..

Szóval nincsen senkim,csak egy fiú "barátom" ..,és szörnyű ez a szeparáltság .. :(

Nálatok hogy alakultak a barátságok ? Baráti társaságok?(-gyerekkorom óta vágyom rá ,reménytelenül) Szerintetek mit tegyek ? Elég rossz így ..:(

Jah,és 24 l

2011. jan. 20. 23:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én is hasonlóan vagyok mint te. mondjuk nekem van pár barátom, és haverok, de haverokhoz nem sok kedvem van, barátaim dolgoznak, suliznak és nem nagyon érnek rá. baráti társaságom viszont nincs, nincs egy állandó csapat akikkel eljárnék ideoda, valahogy így alakult. talán mert 10éves lehettem, mikor elköltöztünk máshova, igaz az utolsó pár évben még abba a suliba jártam, de középiskola már messzebb volt, és így nemigazán találkoztam általános iskolai barátokkal, elhidegültünk egymástól. középiskolában meg nem volt nagyon olyan ember, akivel szívesen barátkoztam volna, csak pár. szóval kb van 2 igazán jó barátom, és több haver, akikkel ritkán találkozom. 21/L
2011. jan. 21. 00:03
 2/15 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen vagyok én is.

20F

2011. jan. 21. 00:17
 3/15 anonim ***** válasza:
én is kb. ugyanígy vagyok, azt hittem eddig csak én érzem így a dolgokat:S 23/f
2011. jan. 21. 00:17
 4/15 anonim ***** válasza:

24 éves korában mindenki vagy a "karrierjével" van elfoglalva, vagy a barátnőjével, vagy a lakáskérdéssel, vagy már jön az első gyerek és akkor a gyerekkel. A 20-as évek közepén és második felében teljesen természetes az elszigeteltség. A megoldás az, hogy te is építsd a karriered, vegyél fel lakáshitelt, és akkor majd nem érsz rá azon gondolkodni, vannak-e barátaid. Másrészt szerezz férjet, szülj, utána pedig a gyerekkel foglalkozhatsz a továbbiakban, és akkor szintén nem lesz szükséged barátokra.

"Nálatok hogy alakultak a barátságok ? Baráti társaságok?"

Gimnáziumban alakult ki az évfolyamtársakból és az alacsonyabb évfolyamokról. Később az egyetemen egy kicsit bűvült. Másoknál az egyetemen alakul ki. Munkahelyen is kialakulhatnak tartós barátságok, de ez ritka.

Szerintem érettsgi vagy főleg diploma után már nem nagyon van mód a barátságok kialakítására, mert az emberek elfoglaltak.

2011. jan. 21. 03:42
 5/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok ! Köszönöm mindenkinek a választ!!Látom nem csak én vagyok így..

20 éves és 23 éves fiúk ,ha gondoljátok írjatok ezzel is javítsunk a statisztikán ;)

Szép estét mindenkinek!

2011. jan. 23. 21:45
 6/15 A kérdező kommentje:

Jaaj és 21 éves lány -Te is !! és Mindenki akinek van kedve kicsit nyitni ,és barátkozni ismerkedni..

Amúgy Ti (mindenkitől kérdezem) -jártok szórakozó helyre ? Van kivel elmennetek ? Vagy szoktatok kikapcsolódni társasági környezeteben ? Gondolok itt akár kulturális tevékenységre nem csak partikra ..(és nem a lánc dohányzásra és a sárgaföldig leivásra) hanem hogy IGAZÁN jól érzi magát társaságban ..

Hm?

2011. jan. 23. 21:51
 7/15 anonim ***** válasza:

Beszállhatok én is? hasonló problémám van, én is barátok híján vagyok. igaz, hogy az előző kommentelőknek szántad az uccsó hozzászólást, de én pl nagyon szeretek kikapcsolódni(szintén ne a cigiről, piáról szóljon),kulturálisan is, meg mindenhogy, csak sajnos nincs kivel..

20/L

2011. jan. 31. 21:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Írnék én is (20 éves lány), de nem tudok, mert nem jelenik meg a kommentednél a levélírási link:)
2011. febr. 4. 22:45
 9/15 anonim ***** válasza:

utolsó

akkor írj nekem 21:34 -es vagyok:)

2011. febr. 5. 22:22
 10/15 anonim ***** válasza:

Megtiszteltek engem is egy privát üzenettel?

01-21 00:17

2011. febr. 6. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!