Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon féltékeny vagyok, mit...

Nagyon féltékeny vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal több mint egy éve együtt vagyunk. Nagyon féltékeny tipus vagyok, ezmiatt többször veszekedtünk, majdnem szakítottunk is miatta. Nem azzal van a gond, hogy esetleg megcsalna, vagy megtetszik neki egy másik lány, mert biztos vagyok benne hogy csak engem szeret és ennek nincs esélye. De egyszerűen megőrülök, ha belegondolok, hogy valami csaj ott jópofizik neki...Ilyenkor rámjön a hisztiroham, maximális önbizalomhiány, szídom magam, és meg akarok halni.

Normális ez? El fog múlni? Mit tegyek?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2011. jan. 4. 08:57
 1/3 arbeitmachtfrei ***** válasza:
Ezzel fogod elrontani az amúgy (mint írtad) jó kapcsolatot.
2011. jan. 4. 09:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem sokat fog számítani amit most mondok, mert ember vagy és idióta(nem csak rád mondom, az egész fajra) és az emberek általában megértik a tanácsokat, mégsem alkalmazzák, de azért megpróbálom:

Amikor rád törnek ezek az érzések, gondolj arra, hogy fordított esetben is lehetne, ha mondjuk neked jópofizna egy srác, akkor a barátod is lehetne féltékeny, mégsem teszi, mert megbízik benned.

2011. jan. 4. 09:18
 3/3 anonim válasza:
Ez teljesen normális! Azért vagy féltékeny, mert szereted a barátodat és örökre meg akarod tartani! :) Ne szidd magad, nincs semmi baj!
2011. jan. 5. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!