Mitől lesz valaki féfi?
Szerintetek mitől, miért számít valaki igazi férfinak?
Az egyértelmű testi jellegeket nem számítva értem a kérdést.
22:21
Látod, tudom én mi kell egy nőnek. :D Az már más kérdés, hogy megvan bennem, de nem alkalmazom.
Első voltam.
"Attól, ha hatással tud lenni egy nőre, elkezd nedvesedni vagy ilyesmi."
Ha jól értem, ez csak testileg vonzó férfiakra lehet igaz. Ha így van, akkor mások már nem lehetnek férfiasok?
Mi az a viselkedés, modor, gondolkodás mód ami férfias?
Mitől lesz valaki "féfi"? :D
Onnatól hogy elkezd gürizni, és udvarolni a csajoknak akiket sose kap meg.
attól, hogy el tud utasítani egy könnyen jövő ajánlatot egy szép nőtől, csupán azért, mert nem csak *ni tud, hanem több van benne és többre is vágyik.
az én pasim pl azért utasított vissza egy nőt, aki előtte vonaglott órákig, (mindig elfordult, mást nézett) hogy nehogymá! azt higyje a csaj, hogy mindenkinek bejön, olyan beképzelt.
ezt a mostani barátom el sem hiszi
Már leírtam valahol, most bemásolom.
"Nem a külvilág felől nyeri az önbecsülését, nem mások pozitív vagy negatív reakcióitól, körülményektől függően bízik önmagában. Szabadon kifejezi önmagát, van egy határozott életcélja, már a jelenlétével, a pozitív kisugárzásával értéket ad másoknak. Csak önmagára támaszkodik, erős, de mégsem megmerevedett, változásra képtelen ember."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!