Lehet tenni ez ellen?
Ha a barátokkal vagyok vagy ilyesmi a körülöttünk lévő emberek úgymond befolyásolják a viselkedésem.:S Azt hiszem a legjobb szóválasztás az hogy produkálom magam...Pedig egyáltalán nem áll szándékomban de mintha elmenne az eszem.:S Nem is tudom,mintha tetszeni akarnék nekik de közben(nem mindig(kissé)) lejáratom magam. :( Próbálom "kizárni" őket,de nem megy.Zavar a jelenlétük és emiatt nem vagyok önmagam. :S
Amúgy szociális fóbiám van ami már javulóban van az új környezetem "segítségével",és a nagyobb tömeghez is kezdek lassan hozzászokni.
A fent leírtakat is a szociális fóbia okozhatja?Van rá esély hogy valahogy változtathassak ezen?
Az értelmes válasz adóknak köszönöm!
12/L

Ez lehet a kiskori "bántalmazás" eredménye.
Ha észreveszed magadon, hogy produkálod magad akkor kapcsolj ki egy kicsit. Ez azért fordul elő, mert kiskorodban csúfoltak. De ami megtörtént az megtörtént. Gondolom mostanra ez a csúfolás eltűnt, úgyhogy nincs miért strapálnod magad. Ha valaki bír az azért tegye mert te vagy, nem azért mert "produkálod magad.

Köszönöm szépen mindkettőtöknek.
Bár csak csúfoltak volna.De annál sokkal rosszabbat tettek...:(
Második...Azt hiszem neked van igazad nagyobb mértékben.
Hálás vagyok mindkettőtöknek.:) Szép hetet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!