Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mostmeg mit csináljak szerinte...

Mostmeg mit csináljak szerinted? :/ (FONTOS! Lent)

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel nyár végén rohadtul összevesztünk, és tényleg kezdek hinni abban hogy igenis VAN örök harag.. nem részletezem amit csinált de a lényeg hogy nagyon rossz és kétszínű ember.. nyáron nem is hallottunk egymásról de mostmeg ugye elkezdődött a suli és és azt gondoltam hogy mindenki utálni fogja mert még köcsög és bunkó is.. de nem ez történt. volt e legjobb barátnője aki mindig az ő oldalán van, van a 2 semleges csaj akik ilyenkis jóhiszemüek, és vagyok én meg a 3 barátnőm és 2 barátom akik (elvileg) utáljuk. De ez a ribanc benyalt a két jóhiszemű csajnak, beállított engem gonosznak, hogy utáljanak, mi meg közben az egyik barátnmmel aki hasonlóan nagyon utálja a csajt mint én, egyre többet voltunk a 2 fiúbarátunkkal, ezért az egyik barátnönk besértődött és kibékült a ringyóval.:/ most meg tök büszke magára hogy dicsak tudta ő hogy mindenki imádja.-.-Nem vagyok olyan köcsög hogy megalázzam mindenki előtt és elmondjam hogy mit csinált, de mégcsak annyira sem hogy a két jóhiszeműt felvilágosítsam.. viszont ha ez így folytatódik karácsonyra kb mindenkit ellenünk fordít miközben mindenért ő a hibás.. most meg mit csináljak szerinted?

és kösz hogy elolvastad.:)

2010. szept. 3. 15:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
én leszarnám az egészet nemér az egész annyit hogy foglalkoz vele
2010. szept. 3. 15:56
 2/20 anonim ***** válasza:
ennél nagyobb bajod ne legyen az életben:)
2010. szept. 3. 15:57
 3/20 A kérdező kommentje:
de ér mert azúgy nemjárja hgy mindenki az ő oldalára áll minket meg kiutálnak..-.- azon gondolkozom hogy elegánsan beköpöm az osztályfőnöknek..xD
2010. szept. 3. 15:57
 4/20 A kérdező kommentje:
attol tartok hogy lesz, de had foglalkozzak az aktuális problémámmal:D
2010. szept. 3. 15:58
 5/20 anonim ***** válasza:

amugy a legtöbb problémát az emberek saját maguk kreálják pusztán a gondolkodás modjukal.

engemis is sok dolog idegesit de nem ienek:D

2010. szept. 3. 16:02
 6/20 A kérdező kommentje:
de még nem válaszoltál a kérdésre>.< te mit csinálnál ha ugyanabban a helyzetben lennél mint én, és nem szarnád le?
2010. szept. 3. 16:05
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Figy,nekem is hasonló volt! Jó,végülis annyira nem volt durva meg ilyenek,csak én voltam beállítva rossznak.:|(mert nem hiszem,h bárkinek is megmondaná,h csakúgy a semmin összeveszett velem,én se tom miért:S:S Meg h egyik nap egyik legjobb bnők vagyunk,másik nap hirtelen ribanc vok..:O LOL ) Szal egy ideig tök dühös voltam,meg minden,most meg már lesz_rom:D:D
2010. szept. 3. 16:57
 8/20 anonim ***** válasza:

Amúgy L.15 vok.:)

Előző :P

2010. szept. 3. 16:57
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

ha ugyanabban helyzetben lennék és nem szarnámle nemis én lennék.

amugymeg ez természetes jelenség hogy van pár ien"összeveszés" elvégre össze zárnak 30embert 1kis helyre sok idöre

2010. szept. 3. 17:14
 10/20 anonim ***** válasza:
Én csendben meghúznám magam, amíg ki nem derül, mekkora egy ******* az a csaj. Mert egy idő után úgyis fordul a kocka. Nálam is volt ilyen (bár én nem veszekedéssel kezdtem, hanem eleve azt éreztette, hogy felsőbbrendű), fél évig tartott, aztán összeveszett másokkal is, és azóta seni nem kedveli őt a környezetemben.
2010. szept. 3. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!