Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Egymásra néztünk! Lehetek terhes?

Egymásra néztünk! Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Humor kategóriába szántam / szánom...
2010. júl. 8. 14:24
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Gondterhes. :D
2010. júl. 8. 14:30
 2/29 anonim ***** válasza:
Ilyenkor a szokásos válasz: Vegyél tesztet és sűrgősen menj el nőgyógyászhoz.
2010. júl. 8. 14:42
 3/29 A kérdező kommentje:
erre nem is gondoltam, orvoshoz is el kell mennem??? :S
2010. júl. 8. 14:55
 4/29 anonim ***** válasza:
Igen mindenképp ha el akarod vetetni, ugyanis biztos hogy terhes vagy ha nem védekeztetek. Napszemüveget használtatok?
2010. júl. 8. 15:07
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Terhes vagy, ezer százalék! ..Buszon ránéztem néhány emberre, és néhánnyal egymásra is néztünk.. Jézusom, hány apja lehet?? Megyek veled orvoshoz!
2010. júl. 8. 15:16
 6/29 anonim ***** válasza:
0%
Rossz témakörbe írtad ki!
2010. júl. 8. 15:59
 7/29 anonim ***** válasza:
44%
ÁÁáá most mért kellett jelenteni a modiknak? Egyesek tényleg ennyire nem veszik a poént?
2010. júl. 8. 16:04
 8/29 A kérdező kommentje:
Amúgy nem még napszemüveget sem vettünk fel! Annyira gyorsan jött! :D
2010. júl. 8. 16:09
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért hordok állandóan napszemcsit.. egy másodpercre se veszem le.. bemegyek bárhová mindig rajtam van.. még itthon is rajtam van.. még fürdés közben is nehogy terhes legyek saját magamtól.. még alvásközben is.. hamar meglehet szokni.. nekem 3 évbe tellett.. 2 éve hordom..
2010. júl. 8. 16:22
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj velük ha ennyire komolytalanok, hogy nem érzik át a helyzeted súlyosságat. Biztos kis tizenévesek akik ezzel szórakoznak! Kívánom nekik hogy ők is legyenek egyszer ilyen helyzetbe!

Amúgy ha még szemüveg se volt rajtad akkor mindenképp nőgyógyász. Aztán eldöntöd hogy megtartod-e vagy sem. Esetleg próbáld meg megkeresni, azt aki úgymond így "megerőszakolt", és vele is megbeszélni hogy ő mit akar.

2010. júl. 8. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!