Szerintetek lehetek vérfarkas?
Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, de tényleg. Több barátom is észrevette hogy igen furcsa fogaim vannak, teliholdkor nem tudok aludni és olyan érzésem van, mintha muszáj lenne összezúznom valamit. Egyszer amikor nagyon siettem fel egy lépcsőházban elkezdtem négylábon futni és eleinte észre sem vettem.(ez teliholdas éjszaka előtt volt.)és mégegyszer, ne nézzetek hülyének. (Igen,hihetsz a szemednek, ez az a kérdés)2010. júl. 3. 04:30
1/58 anonim válasza:
Hehe.
Ne haragudj, de iszonyat nagyot nevettem :D
Elképzeltelek a a lépcsőházban :D
2/58 A kérdező kommentje:
Pofám lesül. Te nem ismered?Ezt nem én írtam.Ez egy régi törölt kérdés, amit én újra kiírtam.
2010. júl. 3. 05:20
3/58 A kérdező kommentje:
(Valójában csak inkognitóban vagyok)
2010. júl. 3. 05:59
4/58 A kérdező kommentje:
(Én írtam az eredetit is. Pssssszt!)
2010. júl. 3. 06:05
5/58 anonim válasza:
és mit reagál ez a cuki és sexy farkas ha én vagyok Bella Swan? hmmm? :)xD
6/58 anonim válasza:
Persze,hogy az vagy,de nem tárgyalhatok veled a farkaskölnid nagyon büdös.:)))
7/58 anonim válasza:
Ja és véletlenül nem az a neved,hogy:Jacob Black
8/58 anonim válasza:
Nem, szerintem csak túl sok vérfarkasos könyvet olvastál/filmet néztél. Furcsák a fogaid? Nézesd meg egy fogorvossal. Lehet, hogy születési rendellenesség. Teliholdkor sok ember nem tud aludni. Szedjél altatót. Vagy verd fejbe magad. Ha törni-zúzni akarsz, akkor javaslom, hogy nyugtatózd magad. Amikor meg négykézláb futottál, akkor vagy négy éves voltál, vagy csak holtfáradt. Amúgy no comment, ne harapj meg érte. :)
9/58 anonim válasza:
én elmondanám az igazi választ, hogy mér vagy ilyen, de akkor meg kell öljelek! :-|
10/58 anonim válasza:
anyámm:S velem is volt ez,de utána elkapott egy vámpír és azóta véren élek és farkasokat ölök[persze csak azokat akik megérdemlik]:"D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!