Hánytatok már vizipipától?
alkohol nélkül, szobában, semmi zöld nemvolt benne:D
én már igen :$
én is (lány/15) nem is ittam se előtte se utánna
ráadásul kint pipáztunk az erkélyen, a mátra jó levegőjén,. amég ültem nem is volt semmi, de amint feláltam úgyéreztem a fejembe nyomul az összes füst. aztán tettem pár lépést, el szédülte aztán hánytam ( rá a kutyámar :D, hát na pontt hajoltam, hogy ánnyak ő meg pont arra jött) de utánna minden oké volt teljesen jóllettem és folytattam a pipázást :D
én is (lány/15) nem is ittam se előtte se utánna
ráadásul kint pipáztunk az erkélyen, a mátra jó levegőjén,. amég ültem nem is volt semmi, de amint feláltam úgyéreztem a fejembe nyomul az összes füst. aztán tettem pár lépést, el szédülte aztán hánytam ( rá a kutyámar :D, hát na pontt hajoltam, hogy ánnyak ő meg pont arra jött) de utánna minden oké volt teljesen jóllettem és folytattam a pipázást :D
Hát, neked aztán gratulálok, feldugnám a seggedbe az egészet, úgy zusammen.
És am is: KI NEM FOSSA LE, H 15/L VAGY????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha megíromaz téged miért is zavar?
Ő kérdezett én válaszoltam...
Ennyi! Nem neked írtam alapból... Ezt azért légyszi ved figyelembe.
ui.: Szerinted a te véleményed kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!