Vezessük be a húsvéti macit, jó?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan jogosan panaszkodnak a húsvéti felelőtlen nyúltartókra, így van egy fenomenális és elképesztő javaslatom: legyen húsvéti nyúl helyett húsvéti medve! Medvét úgysem tud tartani otthon senki, így ebből nem lesz probléma. Plusz a mackó nagy, így a boltokban nagyobb csokitojásokat lehet majd kapni, mert a mackó ezeket is ki tudja tojni, ugye. Ha a macis ötlet nem tetszik, jöhetnek más javaslatok is, például húsvéti zsiráf, vagy delfin, esetleg húsvéti anakonda, stb nem gond, megoldható, legyen az bármilyen állat.#húsvéti_maci
2015. márc. 18. 16:51
1/14 anonim válasza:
Hát ez kész xD mit szívtál, adj nekem is!
3/14 A kérdező kommentje:
#1 levegőt, tessék ott van az orrod előtt egy kevés azt megkapod tőlem.
#2 az se rossz ötlet xD
2015. márc. 18. 17:02
4/14 anonim válasza:
Húsvéti elefántbálnakeverék! Így egy nagy tüdővelvelélegző hibridet kapunk! El tudod képzelni mekkora kindertojás lenne az udvaron? Nyami!
5/14 A kérdező kommentje:
#4 eddig ez a legjobb ötlet ;D
2015. márc. 18. 17:32
6/14 anonim válasza:
Én vagyok az elefántbálnakeverék kitállókat köszönöm van még ötletem- mindegyik húsvéti őzbálna így majd órjáskindercsokobonszot fog sz@*ni. Kicsit undi de majd becsomagoltatva kakiltatjuk XD
7/14 anonim válasza:
Legyen a macis ötlet + húsvétkor ingyen legyen a sör !
8/14 A kérdező kommentje:
#7 csak nehogy megigya a medve
2015. márc. 18. 18:07
9/14 anonim válasza:
HÉJ!!!!!! Én azt hittem elefántbálnakeverék lesz! Csalók vagytok!!
10/14 anonim válasza:
Najó legyen ingyen a sör ÉS az elefántbálna is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!