MIből készül a kenyér héja?
Figyelt kérdés
Házi kenyeret szeretnék sütni. Sok helyen utánaolvastam de nem találtam hogy miből készül.Anélkül is elkészíthetem mert a gyerekek nem szeretik a héját vagy kiszárad?
Köszönöm először a normális válaszokat.
2015. márc. 8. 13:57
1/53 anonim válasza:
A héj nélküli kenyér titka, hogy összekevered a tejet, lisztet, kovászt, majd hagyod néhány órán át kelni, de nem teszed be a sütőbe, hanem egyből eszitek.
3/53 anonim válasza:
Soha életedben nem sütöttél még semmit? :D
4/53 anonim válasza:
Mivel a héja akkor keletkezik, amikor a kemencében van, nem nehéz kitalálni, hogy miből lehet: fa, szén, hamu, oxigén, és tűz.
5/53 anonim válasza:
ennyire fantáziátlan vagy, hogy más kérdését koppintod?
6/53 A kérdező kommentje:
Én a kenyérből készült állatokra gondoltam :D
2015. márc. 8. 16:54
7/53 anonim válasza:
Dehogy gondoltál te az állatokra, csak tetszett a válaszom, és most azt is lenyúltad - ahogy a kérdésedet is.
8/53 anonim válasza:
amikor kisgyerek voltam, anyukám nekem mindig azt mondta, hogy a héját is meg kell enni, mert abban van a vitamin. azóta megeszem a szalámi és a virsli héját is!
9/53 anonim válasza:
Meg a madarat is igaz? ._. Abban van a sok vitamin...
10/53 anonim válasza:
Hozzávalók. Fogpaszta,cukor,só,bors,tej,mosópor,hashajtó,banán,coca cola és a szomszéd gyerek lába.
Elkészités.Süssök meg a szomszéd kölyök lábát majd tegyük be egy tálba. Egy másik tálba meg keverjük össze a többihozzávalót és főzzük ki. Az öntetünket öntsük rá a lábra és piritsuk meg. Jó étvágyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!