A barátnőmmel tegnap fociztunk, ettől lehet terhes?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 18:47
1/10 anonim válasza:
Csak ha piros volt a labda, és ha lekváros a biciklilánc. Legjobb ha megkérdezed a nőgyógyászt! :)
2/10 anonim válasza:
HAHAHAHA........szerintem ha nem védekeztetek akkor már az is!!!!!!!!!!!
3/10 anonim válasza:
háát... ha rúgtál neki egy hatalmas gólt akkor lehet :D
4/10 anonim válasza:
az attol függ hogy hányan játszottatok, és hogy a védök hogy védekeztek. De ha a kapus felcsinált akor valószínüleg igen...
noorbyyy
5/10 radon válasza:
Szerintem lehet, hacsak nem használtatok szívlapátot közben.
Utólag sem késő, kérd meg a szomszédot (lehetőleg azt amelyik közelebb lakik az utca végéhez), hogy vágjon szerszámon az említett szerszámmal és a továbbiakban tuti elkerülhetitek a nem kívánt terhességet.
6/10 anonim válasza:
Ha felrúgtad neki a labdát,akkor máris a 9. hónappal kezdi a terhességet.
7/10 anonim válasza:
vidd el gyorsan, hozzám!!! majd én megcsinálom
8/10 anonim válasza:
hány lövésed talált be? Mikor mentetek el? :-D
9/10 anonim válasza:
ez de jó kérdés xD
szerintem lehet wömhös.. de figyelj.. a kézilabda jobb.. vagy a kosár.. esetleg korf..
10/10 anonim válasza:
Aki több gólt kapott, az esett teherbe, szóval lehet, hogy te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!