Mit láttam? Élő parasaurolophus?
Figyelt kérdés
A minap a határ egy kis erdős részén bicigliztem amikor egy hangot hallottam. Mintha egy nő nyögött volna csak nagyon hangosan. Amikor közelebb bicigliztem a hanghoz nem hiszem el amit látok: úgy nézett ki mint egy parasaurolophus de a fejdísze mintha hajból lett volna csak belakkozva. A hosszú barna haja be volt lakkozva mint egy fejdísznek. A bőre sem olyan dinoszauruszbőr volt hanem olyan selymes női bőr volt. Az arca egész emberi női volt szép arca volt csak kacsaszája volt. A felső teste olyan volt mindegy kiskamasz lánynak (és kicsik voltak a mellei de a mellbimbói kemények voltak) de a feneke és a lábai nagy volt mint ha egy kövér lányé lett volna. Csak egy kicsit láttam mert el szaladt. Szerintem egy pocos teenager lány volt de nem biztos. De lehet hogy egy igazi parasaurolophus volt mert farka is volt. Szerintetek mi volt. Nem kamu nem ki talált csak értelmes válaszokat kérek -.- :P2014. aug. 19. 20:52
1/6 anonim válasza:
Kenderföldek mellett gyakran megjelennek! Ez a kedvenc helyük!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) És azt nem tudod milyen lény/lány volt ez? Nagyon érdekel már :@
2014. aug. 19. 21:42
3/6 anonim válasza:
egy részeg tinipicsä bömbölt a fák között
mily természetfeletti...
4/6 anonim válasza:
Te jó arc lehetsz, most már engem is érdekel az cucc :D
Ha szerencséd van, akkor visszajön és meg csinálhatod pörköltnek.
5/6 A kérdező kommentje:
Kösz a tippet valami receptet tudnál adni?
2014. aug. 19. 22:22
6/6 anonim válasza:
Azért az aranyos, hogy egy nyelvtanilag helyes mondat nincs a leírásodban, de a dinoszaurusz nevét, na azt baz+ hibátlanul leírtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!