Mi lehet ez a dallam? Puty-purutty-puty-puty-puty-puty. Puty-puty-puty, puty puty puty. Putty purutty puty puty puty puty - csipcsirp -bla-bla? Csak a dallam van meg, szöveg nincs ehez tudtommal?
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 21:41
1/21 anonim válasza:
Ez a Fásy Zsülike - Hotel Silver című száma lesz!
2/21 anonim válasza:
Ez most komoly? Mióta dallam ez neked? Kottát kérnék ha lehetne XD
3/21 anonim válasza:
és azt ismered, hogy lá lá lá lá lá lá lá lá lá lá lá lá lá?
4/21 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy valaki kifogja találni? Figyelj sírósra nevettem magam!!! Szerintem ez a verebek Putyinnal való találkozásának egyik örömujjongása::::))))
5/21 anonim válasza:
7/21 anonim válasza:
THIS IS PURUTTYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
8/21 anonim válasza:
Ezen az oldalon fent van:
www.puty-puty-puty.hu
9/21 A kérdező kommentje:
Már rájöttem, kínai boltokban lehet kapni ezeket a játék mobiltelefonokat, mindegyik gomb más hangot ad (jobb esetben) és ott hallható ez a dallam... a végén csipcsirip és vau vau is van
2010. jan. 4. 11:22
10/21 anonim válasza:
puty-puty-puty-puty xDDDDDDDDDDDDDD
ááááááááááááááááááááááXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!