Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tudom, miért hívják a Ráhelt...

Tudom, miért hívják a Ráhelt Ráhelnak. Eltaláltam?

Figyelt kérdés
Javítsatok ki, ha tévedek esetleg, de a Ráhel az = IzRáhel. Orbán tréfái eléggé vaskosak... szegény kiscsajszi.

2014. márc. 20. 06:34
 1/8 A kérdező kommentje:
2014. márc. 20. 06:35
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Igen, kitaláltad. Most lebuktattál egy hatalmas izraeli összeesküvést, gratulálok!

Véletlenül sem a bibliai eredetű névből eredt, nem - minden Ráhel igazából Izraelre utal. De sajnos most meg fogsz halni, mert lebuktattad őket...

2014. márc. 20. 07:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy Jobbik-szavazót tisztelhetek személyedben, Kérdező?
2014. márc. 20. 07:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Természetesen. És győzni is fogunk 2014-ben. Mindenki kivétel nélkül Jobbikos, csak sokan nem tudnak róla.

Miért szegregálsz amúgy? Ki a nagy náczi, én, vagy te, aki az alapján ítélkezik a polgártársáról, hogy milyen pártra szavaz?

2014. márc. 20. 08:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Itt csak Te emlegetsz nácikat meg szegregációt. Én sosem náciztam le a Jobbikot, de látom, ők már kezdenek élni a náci-kártyával. És a logikai készségeiddel gondok vannak, ha én az alapján ítéllek meg téged, hogy milyen pártra szavazol.

Épp ellenkezőleg. Állandóan kérdezgetik, kinek mi baja a Jobbikkal. Hát, én úgy gondolom, egy pártot a szavazói alapján lehet megítélni. És hát a kérdésed alapján, nem sok jót lehet elmondani a Jobbikról, ha ilyen szavazói vannak, mint Te. De szerintem a kérdésed még a legtöbb jobbikosnál is kiveri a biztosítékot.

2014. márc. 20. 08:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Egy párt létezik, a jobbik. A többi nem párt, hanem liberális szenny rablógyilkosok gyülevész szövetsége. Ennyi.
2014. márc. 20. 12:06
 7/8 anonim válasza:
jobbik?létezik 7éve,sztem még egy kicsit várjanak mig felnőnek a feladathoz h kormányozzanak
2014. márc. 20. 14:04
 8/8 b95 válasza:

és az a durva, hogy ezt a sok baromságot nem csak hülyeségből írod, hanem komolyan is gondolod. o.O

Nem tudom, hogy csinálja a Jobbik, de látom agymosásból kiválóak.

2014. márc. 21. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!