Most már nagyon idegesít. Akárhányszor csinálok valamit, pl. lejövök a lépcsőn a padlásról, átkapcsolom a tévét, vagy arrébb teszek egy cserép virágot, az emberek döbbenten néznek, sikítanak, elszaladnak, és olyan kérdéseket írnak ki ide, hogy "Ez lehetett szellem?". Az előzménye a dolognak, hogy kiestem a tizedikről, és elájultam. Aztán egy hosszú sípszóra ébredtem. Igazából csak az volt különös, hogy azóta tudok repülni és falakon átmenni. De szerintem ez nem nagy cucc, meg lehet szokni.
Igen te egy szellem vagy :) Ha adok pár nevet akkor meglátogatod őket?
2013. szept. 8. 22:18
4/50 anonim válasza:
én is az szeretnék lenni!!!!
2013. szept. 8. 22:32
5/50 A kérdező kommentje:
De a kutya vigye el, akkor én most meghaltam?
2013. szept. 9. 00:30
6/50 anonim válasza:
Tudok egy nevet/címet, aki szívesen segít neked.
Egyszer már elküldtem egy másik kérdezőnek is, aki meg a fiataljainkból akart szuperkatonákat vagy méginkább hullákat gyártani.
Tehát ide nyújtsd be a kérelmedet:
Radec Academy
Mael Radec főtábornok, főigazgató, főfelügyelő, főbelövő részére
Pyrrhus City
Dögöljmeg tér 666
Irányítószám a telefonkönyvben vagy a spájzban.
Szerintem a főbepuffancs neked is szívesen segít a kezdeti lépéssben. A továbbképzést pedig Casper vagy Bloody Mary vállalja, hogyan lehess jó kísértet.
2013. szept. 9. 10:13
7/50 A kérdező kommentje:
Gyerekek... ez iszonyú. Megtaláltam a halotti anyakönyvi kivonatomat... Szóval szellem vagyok.
Bár ha belegondolok, valójában vicces. Asz'szem, sokat fogok trollkodni, főleg azokkal a celebekkel és politikusokkal, akiket utálok. :D
#3, mondd a neveket, ha tudok, segítek.
2013. szept. 9. 11:37
8/50 Wadmalac válasza:
Ööööö, nézd meg A hatodik érzék című filmet visszafelé. Hátha segít.
Scientific experiments gone horribly wrong and may destroy the Earth?
A Loved One is possessed by Satan?
Your gorgeous lover is using you as a patsy for an elaborate swindle?
Don't fall victim to vampires!
Don't get slashed by a psycho!
Don't get stuck,
ASK DR. ELDRITCH!
2013. szept. 9. 17:07
10/50 Martina11 válasza:
Látod a többi szellemet?Mert ha igen,akkor keress meg léci egy félszemű pincsit,és tudakold meg tőle,hogy ugyan hova dugta a papucsom,mert amikor még élt nem volt rá lehetőségem mert ugye ideges voltam és véletlenül agyoncsaptam egy kalapáccsal...a jellegzetessége a félig kifolyt agyvelő...és egy nyakörv rajta azzal hogy Fifi...nem azén kutyám...a szomszédé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!