Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tonhalnak érzem magam! Lehetsé...

Tonhalnak érzem magam! Lehetséges?

Figyelt kérdés
Én nem értem, minden vízi állatot imádok enni, csak a tonhalat nem, azt inkább hobbi állatként tűröm. tartok otthon 3at és van olyan h órákig mellettük ülök és a szájamat nyitogatom velük együtt. szerintetek az lehetséges h tonhalnak születtem, csak rossz testbe?
2013. aug. 3. 20:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
igen lehet. Az orvosod mit mond? Vagy most kiengedtek az elfekvőből?
2013. aug. 3. 20:09
 2/21 anonim ***** válasza:
xD Hát nem tudom, hogy ez most poén vagy sem, de ott van a kérdés a toppon. :D Nem hiszem, hogy tonhal vagy, de talán reinkarnálódtál. :D
2013. aug. 3. 20:09
 3/21 anonim ***** válasza:
Volt fejsérülésed? Elestél? Agyrászkodás gyanújával menj kórházba mert valami bajod van.Azzal nincs baj hogy tátogsz de hogy azt hiszed hogy tonhal vagy ott már gondok vannak veled :S
2013. aug. 3. 20:10
 4/21 anonim ***** válasza:
Egy tonhal másfél méter hosszú. Te is akkora vagy? Mert akkor valószínűleg tényleg az vagy. Szólj az ápolóknak, hogy dobjanak vissza a vízbe.
2013. aug. 3. 20:14
 5/21 anonim ***** válasza:
2013. aug. 3. 20:16
 6/21 A kérdező kommentje:
Csak ő érezheti magát tonhalnak? :(( Am köszi a válaszokat, viszont nem mentem velük sokra :((
2013. aug. 3. 20:19
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk azért neked jó, mert az lehetsz ami szeretsz lenni. Kicsit lentebb a hadsereg témába valaki tank szeretne lenni.. Nos ő csak szeretne, te meg vagy! Élvezd ki a helyzeted.
2013. aug. 3. 20:19
 8/21 anonim válasza:
A tonhalak nem tudnak írni
2013. aug. 3. 20:20
 9/21 anonim válasza:
Az lenne a durva ha nem tudnál úszni :D
2013. aug. 3. 20:21
 10/21 anonim ***** válasza:

Lehet csak nagyon szereted a tonhalakat

off: tonhalas akváriumot se láttam még nagyon

2013. aug. 3. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!