Macsek08 kérdése:
Sikerült ez már valakinek? (lent)
Figyelt kérdés
Mi lesz akkor, ha:
1. lefekszem az ágyamra
2. a JOBB kezemmel megfogom a BAL lábfejemet
3. a következő varázsigét mondom:
"háukulelé-jikilé-bambuizéré-mazsoiz-mazsoiz-M-A-Z-S-O-I-Z"
Állítólag így megidézhetem a zöld hajó, mazsolaszemű jósnő, Mazsoiz asszony szellemét, aki 400 éve élt, és az embereknek megjósolta a jövőjét HELYESEN. Ha sikerül megidézni, állítólag az én jövőmet is megjósolja.
Sikerült már valakinek?
Azért érdemes válaszolni, mert mindenki zöld kezet kap, és így felmegy a százalékod! :)))
2013. aug. 1. 18:02
2/26 A kérdező kommentje:
Áá, azért írjatok, hátha van, akinek sikerült már.
Kaptál zöld kezet. Továbbra is potya zöld kéz osztást tartok..
2013. aug. 1. 18:07
3/26 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy *zöld hajú, mazsolaszemű
2013. aug. 1. 18:07
6/26 A kérdező kommentje:
Úúú, és megjósolta a jövődet? Tényleg úgy néz ki, mint állítólag? Na, ha több embernek sikerül, mint akiknek nem, megpróbálom és talán nekem is előjön Mazsoiz asszony! :DDDD De jóóó!
2013. aug. 1. 18:12
7/26 A kérdező kommentje:
Görcsös válaszoló: de sikerült???
2013. aug. 1. 18:12
8/26 anonim válasza:
Én megkérdeztem tőle a TE jövődet. Hamarosan felfal egy trappista sajt, készülj!
9/26 A kérdező kommentje:
WÁÁÁÁ NEEEEEEEE
na jó ezen komolyan szószerint sírok... xdddddddddddddddddd
2013. aug. 1. 18:24
10/26 anonim válasza:
én nem tudom helyesen kimondani a varázsigét :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!