1/18 anonim válasza:
nem.. ez egy álcázott rakétakilövő állomás
2/18 anonim válasza:
ez nem egy fa...hanem egy kép:D:D
4/18 anonim válasza:
Ez egy fa, ez egy fa, ez egy fa, ez egy fa, ez egy FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~
5/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
Kedves Kinszler Zsuzsa!
Ez nem fa! Ezen a képen a vasárnapi ebédhez vásárolt brokkolid képe látható. Én nem főzném meg a helyedben, mert már nagyon fás a szára:)
7/18 anonim válasza:
Igen,egy fát ábrázoló kép...mire gondoltál?mi ebbe a humor?
8/18 anonim válasza:
Igen, ez valóban egy termetes brokkoli! Zöldségversenyen szép díjat lehetne vele nyerni.
9/18 anonim válasza:
Psszt... Még a végén rám találnak. Egyébként kék az ég http://www.youtube.com/watch?v=6oMR5aodmqE
10/18 anonim válasza:
Basszus, a brokkolit ne is emlegessétek. XD Régóta szeretnék egy bonsai fát, annyira aranyosnak találtam őket, de nagyon drágák... Egyszer pedig arra mentem haza, hogy Anya egy vizestálba állított egy brokkolit, mert hogy pont olyan szerinte mint egy kis bonsai fácska. XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!