Hogy sütik ki a szőlőnek a zsírját?
Jó az a kérdés, hiszen lehet kapni ajakápoló szőlőzsírt, de nem tudom hogy csinálják..
Majd megguglizom...
Elég sovány az utalás, de akad:
"Miért szőlőzsír a szőlőzsír?
Ezt a kérdést szerintem sokan feltették már maguknak, akik rendszeresen használnak szőlőzsírt. Legalábbis elég bizarr elképzelni egy zsíros szőlőt. Pedig az a kevés utalás, amit erre találtam, arra utal, hogy mégiscsak a szőlő áll a zsír hátterében.
SZŐLŐZSÍR: (szőlő-zsír) összetett főnév. Szőlőbogyókból készített kenőcs, az ajkak fölcserepedzése ellen."
Azt mindenki tudja, hogy a babaolajat Bergengóciában készítik Barbie babákból, préseléssel és sajtolással; és a Barátság Babaolaj-vezetéken át szállítják a különböző országokba. :D
Ennél nehezebb kérdés, hogy a napolajat miből készítik...
És ha a Boci csoki tejből készül, akkor vajon miből készül a Tibi csoki? :P
Még valami: Mi kell a babázáshoz?
.
.
.
Bab és víz.
Bocs. :D
A fáradtolajat mmeg fárast emberből csinálják?
A kéziféket kézből? Oo
Ha már itt tartunk, eddig én váltig állítottam, hogy:
- a gulyásleves marhahúsból készül, és nem a gulyásból
- a halászlé halból készül, és nem a halászból
Hát ezek után nem tudom, mit gondoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!