Elfelejtetem hogy mit akartam kérdezni!?
Figyelt kérdés
de most nénleg elfelejtetem hogy mit akkartam kérdezni,te nem tudod hogy mit akartam?2012. dec. 4. 20:01
2/10 anonim válasza:
Lélegezz mélyeket, és koncentrálj. Biztos eszedbe fog jutni, hogy mit akartál ....ha mégsem, majd akkor eszedbe hozom én, de legalább erőltesd meg a tekervényeidet.
És tanulj meg irni fiacskám.
3/10 anonim válasza:
Én meg elfelejtettem mit akartam válaszolni.
5/10 anonim válasza:
Én tudom. Szeretnéd, hogy elmondjam? Na? Na?
6/10 B2man válasza:
Felteszek egy segítő kérdést:nos? Ha ez nem segít, aludj rá egyet...
7/10 anonim válasza:
Má olyan vagy mint Vili? játszod a szenilist? vegyél gyógyszert azt dugd a phicsádba.
8/10 anonim válasza:
Csak azt nem értem, milyen válaszokat vártál erre. Nem vagy se humoros, se túl intelligens. Egyetértek az utolsó válaszolóval.
9/10 anonim válasza:
Unatkozó pi..., vagy f..., tanulj meg előbb irni, mielőtt ide vetsz elénk egy feldobott sza*t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!