Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tegyek a Hegyes farkú...

Mit tegyek a Hegyes farkú bélgilisztámmal?

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál és mondja szomorú hírem van . Egy állat méghozzá egy hegyes farkú bélgiliszta van belében . Mondom neki 3 kutyám van erről is fogok gondoskodni mint a többi állatomról . Ne nézzen engem felelőtlen kis állat tartónak . Mondja hogy attól tartok engem nem ért . Meg se hallgattam ki viharzottam onnan és mentem haza . Keresgéltem könyvekben a bélgilisztáról de nem találtam semmit csak azt hogy káros a belekre . Mondom én egy állattot sem lehet károsnak mondani hisz minden állat egy élőlény . Tehát az kérdezném hogy mit adhatnék a bélgilisztámnak hogy jobban érezze magát bennem . Meg mindenféle más tanács jól jön . Előre is köszi
2012. nov. 21. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:

szia ismerős a helyzet!

Én is így jártam pár éve..Mikor már nagyon fájt a bélgilisztám muszáj volt, hogy kilépjena testemből, de mivel szerettem őt (úgy hívom a kis anabel) mégsem dobhattam ki az utcára. Így hát vettema boltban iylen tölteni való disznó belet... és azt telekakiltam és beraktam egy üres száraz akváriumba. a radiátorra tettem, hogy kellemes meleg legyen a belekben. Majd kikakiltam a bélgilisztámat is és beraktam a belek közé. Naponta egy adag kakát kinyomoka disznó bélből és berakok egy adagot az enyémből. Hamarosan kis anabel is fog születnia malac bélben ^^

2012. nov. 22. 04:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Add oda a norvég hatóságoknak. Emlékszem havert is így ölte meg a Breivikgilhistä
2012. nov. 22. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!