A Cooper név Coop becézéssel kommunista név? COOP=CCCP?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 19:18
1/10 A kérdező kommentje:
És akkor a Coop bolt is kommunista?Coop,a jó szomszéd!Ez arra utal,hogy a Szovjetúnió (Coop=CCCP) valamikor a jó szomszédunk volt?
2012. aug. 15. 19:19
2/10 anonim válasza:
az a C betű nem C, hanem S, csak cirill betűvel van írva.
az a P betű nem P, hanem R, csak cirill betűvel van írva.
3/10 anonim válasza:
Hogy te milyen okos vagy! Én erre soha nem is gondoltam. Jó, kész.. Te vagy a példaképem. D:
4/10 anonim válasza:
meh béna. A CCCP az Orosz.
Fonetikusan valahogy így hangzik: sájuz sájez sovjetszki republic .
5/10 anonim válasza:
Nem, hanem muffinista név. A muffinisták végre ezzel behatoltak a köztudatba! ^_^
7/10 anonim válasza:
Ja, nekem is a második nevem Cooper. De nem is tudtam róla, hogy kommunista lennék. Vajon a CoD 2-ben, mikor ordibálják a németek, hogy KOMMÚNISZTÁÁÁÁ, azt akkor rám értették? Már minden világos!
Egyébként meg AVE MUFFIN!:D
10/10 anonim válasza:
DAT ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET :D Te alapból ekkora barom vagy,vagy szakkörre jársz hozzá? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!