Van itt vámpír, hogy lehetek vámpír?
itt érdeklődjetek, előzetes időpont egyeztetés szükséges:
Vámpírok léteznek! Csak nem olyan formában ahogy a mostani tini sci-fi filmekben bemutatják.
Na olyan démonikus lény nem létezik!
Egy kis olvasni való:
Bár félek ez nem fog javítani a dolgon.
A lényeg, hogy a Vámpír egy kifejezés egy életformára, legtöbbször a denevér vérszívó fajával azonosítják a jelenséget.
Most miért bántjátok? Igen is lehetsz vámpír, farkasember, X-men stb. Vegyél egy jegyet a tesódnak Hollywoodba és a kék háttér előtt olyan lehet mint Robert Pattiszontök.
Inkább ne nézzetek annyi filmet vagy kérjetek felvilágosítást a szüleitektől. Luke Skywalkernek is vissza varták a kezét, mégsem akartam hasonló műkezet...
Szerintem senki nem bántja!
De kérlek ne biztasd, mert úgy járunk mint a dragon ball mániával.
Én nem venném a lelkemre ha emiatt próbálna leugrani a magasból, mivel halhatatlannak hiszi magát vagy bármi butaságot csinálna ennek a hitében.
Egyszerűen csak a szülőknek kellene elmagyarázniuk, hogy az amit a tv-ben látnak, az nem a valóság.
Az életben nem így működnek a dolgok!
Nem biztattam csak mondtam, hogy induljon el az USA ba. Aki meg leugrik egy házról a filmek miatt az meg is érdemli. Meg a szülei is mert nem nevelték meg.
Érdekes én nem akartam az ellenségeim talpa alá dinamitot rakni meg rájuk ejteni egy több mázsás sziklát. Pedig a farka mindig ezzel próbálkozott a Gyalogkakukkban. Nem építettem összefüggő csapdarendszert mint Tom. Lehet azért mert a szüleim elmagyarázták, hogy az csak egy film, kitaláció.
kérlek ne értsd félre, nem akartalak degradálni!
Eszembe se jutott rosszat feltételezni rólad!
Utólagosan is, ne haragudj ha kellemetlen színben tüntettelek fel! ;)
Igaz, a feltett kérdés a "humor" kategóriában van.
Mit várhatnánk egy ilyen kérdéstől?
De az anonimitás miatt nem lehet behatárolni, hogy valós e a kérdés.
Ha tudnám, hogy komolytalanságról lenne szó, én is ugyan azzal a szöveg környezettel és komolysággal reagálnám le. ;)
De sajnos elképzelhető, hogy tényleg nem kapott erről tájékoztatást a szüleitől, és valóban ad mások szavára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!