Ők tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők nem tudják, hogy mi tudjuk?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 20:37
1/15 anonim válasza:
Nem, mi tudjuk hogy te tudod hogy ők tudják hogy mi tudjuk.
3/15 anonim válasza:
Pontosan. DE! Én tudom, hogy ők tudják, hogy mi tudjuk. hogy ők tudják, hogy te tudod, és ők tudják, hogy ti tudjátok.
4/15 anonim válasza:
Nincs sok értelme a kérdésnek,de ha egy zéta függvényen ábrázoljuk ahol s=σ+it,akkor látjuk,hogy ez abszolút konvergens.Ugyanis mindenhol ε > 0
6/15 anonim válasza:
Namármost... Ha én tudnám, akkor te is? És ha te tudod, akkor én is? És ha én nem, akkor ki igen és ki de? És Juli néni tudja, hogy én tudom amit nem biztos, hogy te is tudsz, de az alattunk lakó Laci bácsi se tudja amit mi mindannyian tudunk, hogy ez egy hülye kérdés? :D
7/15 timido válasza:
ha te tudod amit tudnak, amit mi tudjuk hogy nem tudnak, de ők nem tudják, hogy mi tudjuk amit ők tudnak, de ők sem tudják hogy mi tudjuk, amit te tudsz.
8/15 anonim válasza:
Teljes mértékben igazad van :-)
10/15 anonim válasza:
Én tudom, hogy Ők nem tudják, hogy Én tudom, hogy Ők nem tudják amit Én tudok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!