A DVD káromkodik velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudok filmet nézni mert nem hallom a káromkodástól. :(2011. júl. 30. 22:28
1/30 anonim válasza:
Káromkodj vissza jó cifrákat akkor talán elhallgat :D
3/30 anonim válasza:
Ne figyelj a fejedben lévő hangokra.
5/30 A kérdező kommentje:
Múltkor kib*tam az ablakon de visszamászott most erkélyről üvöltözik le a 4-dikről és mindenki kérdezi, hogy mér hülyézem le magam. :/
2011. júl. 31. 18:02
6/30 anonim válasza:
Vedd ki,a lejátszóból a DVD-t.Ha ez sem használ,akkor nemtom:D Húzd a f.szodra:D
7/30 anonim válasza:
fenyegesd meg ma nem hadja abba,összes dvd eltöröm,és ugy odabaszlak a földhöz hogy évig kómában leszel ;) én is ezt tettem :D
8/30 A kérdező kommentje:
az utolsónak:
Megpróbáltam, de rosszab lett.Elkezdett ütögetni és tépkedni a hajam.Most bezártam a kisöcsémhez és őt veri, de GYORSAN kéne valami megoldás!!!!!!!!!
2011. aug. 3. 16:19
9/30 anonim válasza:
Rakj bele egy SP, egy Fluor, egy MM, majd egy Justin Bieber lemezt.
10/30 A kérdező kommentje:
köszönöm!gyors válaszolásból 1-es mindenkinek.a dvd halálra verte a kisöcsémet én meg elmegyógyintézetbe kerültem mert nem hitték el nekem.ez is miattatok van!gratulálok!!!!!!
2011. aug. 9. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!