Hejj kérdése:
Ennek a találóskérdésnek mi a megoldása? (lent) aki tudja.
Figyelt kérdés
szóval, állsz egy kis szobában egyedül. a szobában van 2 ajtó. az egyik a mennybe,a másik a pokolba vezet, de nem tudod melyik-melyik. csak egy ajtón mehetsz be, és ha egyszer megfogtad a kilincset, már nem fordulhatsz vissza.....van a szobában 2 papagáj. az egyik mindig igazat mond, a másik pedig mindig hazudik.....csak 1 kérdést tehetsz fel nekik.....MI LENNE AZ??2011. jún. 1. 19:27
1/21 anonim válasza:
Héé Papik, mit szoktatok mondani, ha valaki megkérdi, hogy melyik ajtó mögött van a menny ?
2/21 A kérdező kommentje:
és ha mindketten ugyanarra az ajtóra mutatnak??
2011. jún. 1. 19:34
3/21 anonim válasza:
Ott van az ezmiez.com-on a kommentek között a válasz.
4/21 anonim válasza:
(bármelyikhez fordulva)
Kedves papagáj, a másik papagáj mit mondana arra a kérdésre, hogy melyik ajtó mögött van a pokol?
(vagy a menny, egyéni megfontolás kérdése, a lényeg, hogy az említett hely mindig a másik ajtó mögött van)
5/21 anonim válasza:
"és ha mindketten ugyanarra az ajtóra mutatnak??"
Hát nem ezt akartuk elérni?
6/21 A kérdező kommentje:
de a papagáj, aki hazudik?? honnan tudod melyik mond igazat?
2011. jún. 1. 19:39
7/21 anonim válasza:
Ez a lényege annak, ahogy én írtam a kérdést. Nem érdekes melyik hazudik, a válaszban biztos hogy lesz hazugság, azaz a másikat kell választani. :)
8/21 anonim válasza:
"A" ajtó a pokol.
"B" a menyország.
Melyik mögött van a pokol?
Igazmondó: Az "A" mögött.
Hazudós: A "B" mögött.
Mit szoktatok mondani, ha megkérdezik, hogy melyik ajtó mögött van a pokol?
Igazmondó: Az "A" ajtót szoktam mondani.
Hazudós: Az "A" ajtót szoktam mondani. (Megint hazudott, azaz dupla tagadás, szóval most igazat mond.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!