Vannak elérhető, konkrét adatok reptoid űrhajókról?
Figyelt kérdés
Ha már ráhozzák itt a frászt az emberekre páran akik olyan sokat tudnak róluk, akkor itt a terv: felépítjük és elrepülünk miközben invázióznak.
Kellene kép, egy tervrajz, ami nem kell hogy túl pontos legyen, mert összehozom én azt, kellene hogy mi adja az energiáját, és mindenképpen kell egy kapcsolási rajz,
mert ugye nem az a kérdés, hogy van-e űrhajójuk, hanem hogy milyen a kapcsolási rajza.
2010. dec. 11. 22:19
1/9 anonim válasza:
Kicsit töröm a magyartot, nemrég érkeztem a bolygóra. Nagyon szép ez az ország csikós, gulyás, lecsó, puskás. Azt meg h megkapod a tervrajzokat azt jól benézted barátom!
2/9 anonim válasza:
nem kell powerkedni inkább élvezd az életet amíg még lehet.
4/9 anonim válasza:
haha nem alacsonyodok le a szintedre te kis homo sapiens.
6/9 anonim válasza:
az meg mi a tököm? és még te írod h ufo vagyok? na menj már... mér te mi vagy?
7/9 A kérdező kommentje:
Látom a reptoid mókusok nem nagyon tudnak válaszolni ilyen egyszerű kérdésre. Pedig reméltem.
2010. dec. 12. 15:13
8/9 anonim válasza:
Tudtommal az Ellenállás nem rendelkezik reptoid űrhajó gyártásához szükséges eszközökkel.
9/9 A kérdező kommentje:
Végre valaki, hála az embernek, aki kiírta a humor kategóriába került kérdéseket.
Az ember leleményes teremtmény, bármit képes megalkotni, ezért is érdekelt volna, hogy van-e bármi ilyen jellegű tudás, azon felül, hogy "jajj, jön az invázió".
2010. dec. 12. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!