Gyertek ide gyorsan! Sürgős figyelmeztetés! Jössz már, vazze?!
Figyelt kérdés
haha csak vicceltem,menj innen!na gyúrok vaze!2010. aug. 26. 18:55
1/10 anonim válasza:
De én nem megyek amíg meg nem mondod hogy mire gyúrsz.
2/10 anonim válasza:
erős most ez nekem. :| gyúrd inkább az agyad, "vazze"!
3/10 A kérdező kommentje:
bicepszre gyúrok vazze!,ha nem vigyázol megveszem a házadat!veszek amugyis egy új dzsipót,mert a régit leszarták a madarak vazze!
2010. aug. 26. 20:45
4/10 anonim válasza:
Én meg egy új kalasnyikovot veszek mert elfogyott a lőszer.
5/10 anonim válasza:
Én meg madár etetőt vesszek vazee
6/10 anonim válasza:
Madáretetőt vazze?
Hát nehogymá én etessem a madarakat vazze. Ettesék ők magukat, hát kivagyok én?? a máltai szeretet szolgálat vazze?
7/10 anonim válasza:
Én is gyúrok vazze! De,figyelj,ne nagyon gyúrjunk vazze,mert nagyon fáradt vagyok a síeléstől.Az asszonynak most vettem 1 új síruhát, hófehér vazze!Na most erre a havat zöldre kellet festetnek,hogy jól mutasson benne a spiné.Érted?(tudom nincs hó. És akkor mi van?Hozatok,érted?Ne légy már amatőr..)Minek zavartál meg,vazze?Mi az,hogy sürgős figyelmeztetés?óó Vazze..
Na gyúrunk akkor? :D
8/10 A kérdező kommentje:
ne rinyáljatokmá vaze,én most vettem egy új holdat,mert este eltakarta a napot vazze!azt moss ez is eltakarta azt vettem egy marsot.na vazze hát erről meg repülő csészék jöttek,vazze?!és múltkor meg annyira ideges lettem a fiamra,hogy jól felpofoztam...az asszonyt.hát aztán itt raboljátok az időm itt pofázok vazze,aztán addig öt percet elloptok az életemből vazze!na menjeteki ti a ***********-be vazze és****************** aztán***************** vazze!
2010. aug. 27. 17:38
9/10 anonim válasza:
felhuzta magát az iskolatej-húszár ...vaze
10/10 A kérdező kommentje:
vazze ha loptok az időmből legalább fizessétek meg:1 másodperc 2 milkó.vazze!
2010. aug. 30. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!