Hogyan tudom törölni magam innen?
Figyelt kérdés
2007. nov. 19. 12:28
1/83 anonim válasza:
Leiratkozol a hírlevélről, e-mail értesítőkről és egyszerűen nem lépsz be többé és kész.
Amennyiben neked ez nem elég, írj egy e-mailt az info(kukac)gyakorikerdesek.hu -ra, amiben kéred a regisztrációd törlését.
2/83 anonim válasza:
sikerült?
adatmódosításban megteheted
3/83 anonim válasza:
az adatmódosítás menübe van olyan hogy adatlap törlése
nem tom mért kellet lepontozni az előbb
4/83 anonim válasza:
Azért mert az a link ide mutat, és itt van leírva az első válaszban, hogy mit kell csinálni, e-mailben kell kérni az adatlap törlését.
Tehát az, hogy oda irányítottad innen a felhasználókat, nem megoldás.
6/83 anonim válasza:
Úgysem tudom a kérdésre a válaszokat! De leginkább nem tudok internethez hozzáférni!!
7/83 anonim válasza:
Nincs az adatmódosításoknál olyan, hogy adatlap törlése, csak olyan van, hogy jelszó megváltoztatása, meg hogy hogyan lehet az adatlapot törölni, de az meg ide vezetett, és nem lettünk okosabbak, csak az lehet, hogy írok az e mail címre kérvényt, hogy töröljenek, vagy egyszerűen nem lépek be és nem kérek hírlevelet és talán akkor megunják, és inaktívitásomra való tekintettel egyszer csak törölnek. De jó volna ha most törölnének, mert a nevem nem lehet megváltoztatni és ez alpján bárki megtalál, és nem szeretném ha az abnormális emberek zaklatnának.
8/83 anonim válasza:
teljesen jogos
aki kitalálta h nem lehet, meg csak így lehet
meg volt az oka
9/83 anonim válasza:
Ezzel az a baj, h én pl egész addig 100%os voltam, amíg oda nem írtam egy kérdésre, h kire szavaztam EP-választáson...sztem csak a kérdés feltevőjének szabadna szavaznia, mert így nagy szar az egész...így lettem 64%os...Ja és a kérdező is odaírta h mi a szarért kell leszavazni egyből...szal erről ennyit...én ezért csinálnék új adatlapot és megválogatnám a jövőben h mire válaszolok...
10/83 anonim válasza:
Bocsi tudom ez más de hol tudok írni a gyakori kérdések-nek?
Mármint e-mail címre vagyok kíváncsi.köszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!