Letiltás meddig van?
Figyelt kérdés
Ha valakit letiltanak itt a gyakorin, mikor oldódik fel a letiltása?
Barátnőmet letiltották, bár be tud lépni, de nem tud írni. Azt mondta azért tiltották le, mert pár alkalommal megkérdezte, hogy hol tud letölteni filmeket, zenét stb. Szóval nem trágárságért vagy nem normális viselkedésért lett letiltva. Én nem tudtam a kérdésére válaszolni, hogy mikor oldják fel a "büntetésből" ? Valaki tudja esetleg?
2015. aug. 22. 12:22
1/6 anonim válasza:
Azért lett letiltva, mert többszöri figyelmeztetés után sem volt hajlandó betartani az oldal szabályait.
A tiltás végleges, nem oldódik fel.
2/6 anonim válasza:
Teljesen jogosan tiltották le, összes kérdése nem kérdés volt hanem kérés az olvasók felé ráadásul illegális letöltés után érdeklődött.
3/6 anonim válasza:
Ha tényleg csak ennyi volt és ír egy normális levelet a moderátoroknak, amiben megígéri, hogy a szabályokat ezentúl komolyabban veszi, akkor talán még lehet esélye.
4/6 anonim válasza:
Hiába ír. Végleges. Új ip-cím, új felhasználó névvel.
5/6 anonim válasza:
Engem pár éve azzal tiltottak le, hogy 7 vagy 10 nap után írhattam a modiknak e-mailt, hogy feloldják a tiltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!